Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Akva Dış Ticaret Logo

israfiluzuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
uzukdesign.net46.net
Arkadaşlar Yorumlarınızı Ve ÖNERİLERİNİZİ!! BEKLİYORUM!!! :angel:

Z3qKD.gif

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
* 2 renk olmasının önemi nedir?
* Gri ve siyah kullanmanızda ki amaç nedir?
* Sağa ve sola açılan yelken misali çizginizin dış ticaretle bağı nedir?
* Uç kısımlardaki point noktalarının birleşmemesi kasıtlı olarak mı yapılmıştır?
* Öneri beklemek için kurgunuzu paylaşmalısınız, firmanızı tanıtmalısınız. Aferim güzel olmuş ile olmamış başka şey dene kelimelerini görmek istemiyorsanız ufak detayları atlamayalım :)

Kolay gelsin.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu kadar Profesyonel Bakmamıştım Logo Yapımına Demekki Daha Öğreneceğim Çok Şey var...

Profesyonellikle alakası yok ki! Sadece neyi neden yaptığını bilerek yönlendirme talebini yerine getirebiliriz.?

israfiluzuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
uzukdesign.net46.net
Arkadaşlar birde bunun için bir yorum öneri yapar mısınız? yazı tipi için lütfen öneri yapar mısınız?
MuEtH.jpg

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Akva yazısının fontunu pek beğenmedim dolgun akılda kalıcı ve estetik bir font olmalı, dış ... yazısı Akva yazısındn daha büyük olmamalı ve daha yakın olmalı ...

israfiluzuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
uzukdesign.net46.net
Akva yazısının fontunu pek beğenmedim dolgun akılda kalıcı ve estetik bir font olmalı, dış ... yazısı Akva yazısındn daha büyük olmamalı ve daha yakın olmalı ...

zaten o alttaki yazıyı yazarken photoshop a bişeyler oldu "i" ye basınca saçma sapan şeyler çıkıyordu. Yani "i" dışında her şeyi yazıyordu. :))
logoyu ofiste yaptım. kullandığım bilgisayarda adam akıllı font yok zatennetten indirmekde uzun sürüyor. Üsdatlarım Eğer Sizin zahmet bana font örneği verebilir misiniz? Zaten Photoshop konusunda acemiyim lütfen biraz yardımcı olun.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben bazı fontlara baktım ama konu font olunca seçenek çok fazla bunu sizin belirlemeniz gerekir ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Üsdat. Mesela hangi tür font kullanıyım. sen desenki mesela şu tarz veya bi font linki yollasan bu iyi olabilir desen. ????

Hangi fontu kullanacağını ben bilemem ama fikir vermesi açısından birkaç font örneği göstereyim hangisini beğenirsen yüklerim buraya...

israfiluzuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
uzukdesign.net46.net
Arkadaşlar Kusura Bakmayın Ama bir şey Daha isteyeceğim. logoya uygun TÜRKÇE Font önerebilir misiniz? Bende aslında ararım da nette ama çok kısıtlı olarak giriş yaptığımdan dolayı zamanım yok lütfen yardımcı olur musunuz?? Şimdiden Herkese teşekkür ediyorum.