Neler yeni

Akya Balıkcılık Logotype Çalışması

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. numara daha güzel olmuş bence.. onu kullan gitsin :D

|akfbrcn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence 2 numaralı çalışma çok hoş olmuş. Okuma açısından bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Emeğinize sağlık.

Kafkasbeyi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.afsinreklam.com
2. numaralı çalışma daha güzel renkler uyumlu logo olarak gereken mesajı da veriyor zaten fazla üzerinde kritik yapmaya gerek yok diye düşünüyorum hitap edeceği nokta da kullanılacağı nokta da belli sonuçta Microsofta logo tasarlamıyor bir balıkçıya logo tasarlıyor arkadaş. Ellerinize sağlık.

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
an gelir 3 günde birşeyler çıkaramazsın
an gelir saniyelerle yarışırsın...

10 dakikada yapman da ustalığının muhakkak payı var ama yeterli değil.

"kötü yorumları kabullenmiyorum" demek istiyorsan "uğraş da paylaş" hakkını verelim

YUSUF AKKAŞ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ikinci çalışma düşünce ve uygulama olarak güzel bence,elinize sağlık

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
yani diyor ki ;
bakın 10 dakikada ben bunu yapabiliyorum. Ohoooo 1 saatte 32 sayfa dergiyi sıfırdan kurumsal şirket ile çıkarır ,tamamını cmyk ortamda vektörel çizgilerler bütünleştirir; hatta ve hatta montajlar formalar filmini alıp baskıya veririm :p
Olduuu !
O işin çizimi 10 dakika sürer ama düşüncesini hiç zannetmiyorum.

cheova

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anladığım kadarıyla sen bunları on dakikada çizemezsin ! ve yine anladığım kadarıyla yaptığın işlerin arkasında duramıyorsun ve aslında çok iyiyimde bakmayın çaktırmıyorum havası estiriyorsun. logo tasarımda önemli olan kaç dakikada yapıldığı değil kaç yıl akılda kalacağıdır. lütfen yaptğınız işlerin arkasında durun yada kendi özelinizde bırakın. benimde bir reklam ajansım var ve çoğu zaman dışarıdan tasarımcı arkadaşlarla çalışıyoruz şimdi ben senin bu işini beğenseydim ve bu yazını okusaydım çok iyi bir tasarımcı olsan bile seninle çalışmazdım. birde şu boyutu var internet ortamında herşey arkandan iz bırakarak gelir yani seninle çalışmak isteyen biri senin şuan forumda yazdıklarını araştırsa ilk önce bunlar çıkacak.
Emeğine biraz daha göstermen dileğiyle...

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmaların amaca uygun görünüyor. 2. sinin rengi tekrar gözden geçirilmeli..
Eline sağlık..

designwish

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 numara diyorum. 1 numara daha sempatik görünse de, klasik biraz. 2. çalışma daha özgün geldi bana..elinize sağlık