Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Albüm Kapaklarım

drps

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İyi günler herkeze öncelikle öğrenci olduğumu belirtmek istiyorum ve bu yüzden hatalarımı görebilmek için yapıcı yorumlarınızı bekliyorum herkeze teşekkürler.
[
thegamejpgvbv.jpg

thegamelaxl350304l35030.jpg

eminemrelapse1jpggyeni.jpg

eminem4ejh.jpg

eminemrelapsejpg.jpg

eminemrelapsenewjpeg.jpg

gwensscopy.jpg

snoopdoggjpegggggg.jpg

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
ortada tek bi tasarım yok herbiri birbirinden farklı tasarımlar...görünüyorki bir yanınız sadelikten bir yanınız karmaşadan yana...her biri kabul görülür çalışmalar...ben sadelikten yana oluyorum ve 3 numaralı çalışma diyorum...çok sade olmasına karşı esrarengiz bi havası var...sanırım görselden kaynaklı, güzel seçim ve bir kapak için ideal...çalışmalarının devamlılığı dileğiyle...

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
the game'in albüm kapağı hariç hepsi çok hoş olmuş:)

drps

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için...

lucky1111

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmaların hepsi birbirinden güzel duruyor:)...Bunlara lafım yok ama "herkez" böyle değil "herkes" diye yazılır bunu söylemek istedim... :)..

Kolay Gelsin...

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuş emeğine sağlık

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Keşke hepsini bir yıgın şeklinde atmasaydınızda tek tek yorum yapma şansımız olsaydı genel olarak iyiler.. bazılarında tipografik anlaşılmazlıklar var sadece ve ilk çalışmada sanatçıya biraz falza effect uygulamışsınz diye düşünüyorum.. Ama başarılı çalışmalar Ellerinize sağlık.. :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalar üzerine düşüldükçe daha da iyi olacaktır tebrik ediyorum...Zevkli bir meslektaş olucaksınız.Başarılar dilerim.

Keşke hepsini bir yıgın şeklinde atmasaydınızda tek tek yorum yapma şansımız olsaydı genel olarak iyiler.. bazılarında tipografik anlaşılmazlıklar var sadece ve ilk çalışmada sanatçıya biraz falza effect uygulamışsınz diye düşünüyorum.. Ama başarılı çalışmalar Ellerinize sağlık.. :)

Tipografik anlaşmazlık ne demek..Nerede gördünüz bu anlaşmazlığı?

drps

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hepinize çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için......bende ayrıca tipografik anlaşmazlığı sormak istiyorum kedy birazdaha açarsan seviniirm hatalarımı görmüş olurum teşekkürler....

drps

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hepinize teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için.....Bende ayrıca tipografik anlaşmazlığı sormak istiyorum kedy birazdaha açarsan sevinirim bende hatalarımı görmüş olurum teşekkürler....

babayor

🌱Yeni Üye🌱
Hepsi albüm kapağı olabilecek kalitede bence tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.

trky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle bu rapçiler böyle albüm kapağı kullanmazlar.Daha önce kullandıkları albüm kapaklarına bakarsan göreceksindir.Sen burda sadece kendıne ozgu olarak dusunmussun ama kendıne özgü de olmalı.Ama onların kullanacakları sekılde yaparsan sevinirim..

CeFaKâR ™

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
3 numaralı çalışma sade ve daha güzel diğerlerine nazaran biraz daha çalışılmalı bence çok daha güzel olacaktır. eline sağlık...

nns1904

🌱Yeni Üye🌱
Güzel olmuş eline sağlık ama 4,5 aşırı karışık olmuş hani pop kapakları gibi,diğerleirinden birinde mavi arka plan gerçketen çok hoş olmuş farklı bir derinlik katmış.

brtstyle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
relapse orjinal kağpaka daha iyi olmuşşşş.. tsarıımlar güzel olsa bile mc nin ve albünüm adıına da uygun olmasıı gerekiyor... ama sağğlam sıın başşarıılar

drps

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:)teşekkürler