Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Alda Petrol logo çalışması

drejmustafa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aldapetrollogo.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
• Öncelikle.. Logo'yu görünce acaba kaç defa tabela yaptınız? sorusunu sormak istedim.

Sebebide logo üzerinde uyguladığınız geçişli renkler, unutmayınki yaptığınız her iş birşekilde fiziki olarak ürüne dönüşüyor, sadece bilgisayar ekranında kalmıyor, bu sebebleki hiçbir tabela mantığında bu renk geçişinin uygulanması kolay olmayacak ve maliyetinin yanına birde ekstra zorluklar eklenecektir..

• İkinci olarak: Benzin istasyonları, temel ihtiyactan daha da fazla zorunlu ihtiyaç sektörüne girer, bu durumda kullandığınız yazı karakterleri önce okumayı sonra algıyı sonrada akılda kalıcığı nerdeyse imkansız hale getirecektir..

Bunlara ek olarak. alltaki çalışma çok sönük kalmış, biraz daha gayretle güzel bişeyler çıkacaktır. Elinize sağlık.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Olmamış Gakko Olmamış.2 numarayı kafadan siliyorum.Onu geç.Bir numara üzerine yoğunlaş.Onda da alev figürü kullanma derim.Farklı renkler dene.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Öncelikle benim takıldığım petrol ofisiyle alevi neden birleştirmeye çalıştığınız.. Benzin alev.. biraz ters.. verilmek istenen mesaja çok uzak ve çok dolaylı yoldan giden bir mantık ..

Bunu geçersek 1. logonuzda kullandıgınız srı turuncu degrade.. üstünede yarısının renginin açılarak parlıyormuş hale getirilmesi öncelikle baskıyı daha sonra maliyeti zorlayacak bir çalışma haline getirmiş yaptıgınız çalışmayı.. Ki yukarıda söylediğim gibi.. aleveyse bir kılıf uyduramadım bir türlü.. Neden orda oldugunu anlamıyorum..

2.Çalışma 1 e nazaran daha çok logo özelliği taşısa bile.. aynı şekilde aleve.. degredaye ve bu sefer AP harflerinde kullandığınız fonta takılmadan edemiyorum..

Emeğinize sağlık.. Saygılarımla..

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede olmamış ikinci çalışmayı hiç düşünme derim
birinci de ateşi kaldırmalısın ve renk geçişi olayı gereksiz
a harfinide ilk baktığımda f gibi algıladım.buda anlaşılır olma sorunu var demektir.
ellerine sağlık

drejmustafa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hepinize eleştirileri için tek tek teşekkür ederim logo konusunda zayıfım. Eleştirinizle gelişmeyi umuyorum....

gem@il

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. çalışma üzerinde younlaşmalısın ama üzerindeki alev kısmı olmamış meşale gibi duruyor olimpiyat yada eğitim gibi şeyleri anımsattı birden anlatmak istediğinden uzaklaşmış birde gradient kullanmışsın umarım baskıda sorun yaşamassın...

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
biraz daha üzerinde çalışırsan senden iyi şeyler çıkacak bence...

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pompa kullanarak sade bir görünü çıkar
üste pompa altta yazı hem böylece sembol olarak dikkat çeker ve yönlendirir arkadaslara katılıyorum biraz font birazda degrade sorunun var halledersin degradeyi sil at baskıda maliyet olur abi diyip musteriyi ikna et hani zenginsen onu bilmem banada bir iphone hediye et de :)

drejmustafa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pompa kullanarak sade bir görünü çıkar
üste pompa altta yazı hem böylece sembol olarak dikkat çeker ve yönlendirir arkadaslara katılıyorum biraz font birazda degrade sorunun var halledersin degradeyi sil at baskıda maliyet olur abi diyip musteriyi ikna et hani zenginsen onu bilmem banada bir iphone hediye et de :)

iphone :smile: olabilir iyi fikir. Acaba verir mi ?

Pompa bundan önceki bi çalışmada kullanmıştım ama buradan ( iş yeri ) aldığım tepkiler hoş değildi benide soğuttular.