Benden de bir çalışma
fekkuregabe 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 19 May 2012 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 20 May 2012 #1 Benden de bir çalışma
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 194 20 May 2012 #2 Bu ne afişidir? Program, seminer, konferans, vs.. İçerik, saat, tarih, yer vs. hepsi afiş de olması gereken ayrıntılardır.. Yalnız renk kombinasyonunu beğendiğimi belirtmeliyim..
Bu ne afişidir? Program, seminer, konferans, vs.. İçerik, saat, tarih, yer vs. hepsi afiş de olması gereken ayrıntılardır.. Yalnız renk kombinasyonunu beğendiğimi belirtmeliyim..
Alleyezonme ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 29 Kas 2007 Mesajlar 176 Tepkime puanı 1 21 May 2012 #3 Estetik olarak güzel görünüyor ama ne olduğu belli değil. İnsanlara hiçbişi anlatmıyor şu haliyle... Bi iletişim kuramıyor yani.
Estetik olarak güzel görünüyor ama ne olduğu belli değil. İnsanlara hiçbişi anlatmıyor şu haliyle... Bi iletişim kuramıyor yani.
Safa Bugra Cil 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Mar 2012 Mesajlar 348 Tepkime puanı 1 21 May 2012 #4 Benim için ne için yapılmış olduğu önemli değil , gayet başarılı bir çalışma olmuş. Ben verdiğiniz mesajı aldım Ellerinize sağlık.
Benim için ne için yapılmış olduğu önemli değil , gayet başarılı bir çalışma olmuş. Ben verdiğiniz mesajı aldım Ellerinize sağlık.