Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ali kasapoğlu 2009© illustrasyon ve konsept çalışmalar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Motorlar üretime girse kapış kapış satılır :D

Şaka bi yana fikir olarak motorlara bayıldım gerçekten.
Anatomi çok iyi oturtulmuş
Ellerinize Sağlık.

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Liberty in Chaos

Aslında Latince 'Ordo Ab Chao' demek daha doğru olacaktır.Anlamı 'kaostan gelen düzen'dir.Dünya üzerinde uygulanan İllüminati oyunununun kurucu ve yönetici ABD merkezli mason localarının en büyük mertebesi olan 33 derecesine ulaşanlara verilen madalyada bu kelimeler yazar.

Bende 33 dereceyi tasvir etmeye çalıştım elimden geldiğince...

Liberty_in_Chaos_by_alikasapoglu.jpg

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
tam bir Dan Brown kitap kapağı olmuş.İlluminati düzenini harika eleştirmişsin.Embriyo,özgürlük anıtında ki 3.göz(sizi izleyen bir göz mutlaka vardır),kutsal kitap ve renk tonlamaları gerçekten çok başarılı (dehşet:) )olmuş.Tebrik ederim..

ve bir soru;
bu çalışmalarınızı herhangi bir yerde kullanıyor musunuz?tamamen kişisel çalışmalar mı?

Son düzenleme:

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
sağol karantina,ama yanılmayasın özgürlük anıtındaki kitabe 7 nisan 1776 tarihinde ingiltere'nin egemenliğinden kurtulup özgürlüğünü ilan eden amerika'nın özgürlük bildirisini temsil etmektedir yani kutsal kitap değildir.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Aslında Latince 'Ordo Ab Chao' demek daha doğru olacaktır.Anlamı 'kaostan gelen düzen'dir.Dünya üzerinde uygulanan İllüminati oyunununun kurucu ve yönetici ABD merkezli mason localarının en büyük mertebesi olan 33 derecesine ulaşanlara verilen madalyada bu kelimeler yazar.

Bende 33 dereceyi tasvir etmeye çalıştım elimden geldiğince...

Liberty_in_Chaos_by_alikasapoglu.jpg

Maxime Chattam'ın Kaosun Sırları isimli okuğum kitabı hatırlattı bana :) aslında tam ona göre bir çalışma diyebiliriz :) ama izlemek müthiş keyif aldığım çalışmalarınıza bir yensi daha eklendi tebrikler ;)

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok başarılı çalışmalar emeğine sağlık tebrikler...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
33 kere maşallah ali. And justice for all...
Kaostan gelen düzeni düzen derecelerde gözlemleyip yorumlamışsın. Tonlaman ve tasvirler herzamanki gibi harika.

Yalnızca ellerde bir problem gözüküyor okadar.

Tek kelimeyle eline ve emeğine sağlık.

Prenses Keriman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hayal etmek ve onu sunmak kadar güzel bir şey yok. Emeğine gerçekten sağlık ve motorların tasarımları süper olmuş.

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok iyi çalışmalar emeğinize sağlık

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Yine harika çalışmalar, tebrik ederim

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
sağolun arkadaşlar.

Birde çalışma düzenim ve tablet kullanımı hakkında bilgi vermek için ömür törpüsü toplu fareyle paintte çizdiğim görseli sunuyorum aşağıya.Görsel çizerken aldığım düzendir.(Genelde geceleri karaladığım için o sarı daire ben oluyorum) :)

Tableti şekilde görüldüğü gibi A-4 etki alanını kullanmak benim açımdan yorucu olduğu için scope ayarlarından 4 e bölüp sadece kırmızı alanı(A-6)kullanıyorum.Böylelikle bilek tablet üzerinde olup rahat hareketlerle çalışabiliyorsunuz.

Çizim esnasında fırça seçimlerini, boyutlarını ve opacity-flow gibi bir çok ayarları klavyedeki tuş kombinasyonlarıyla yapabiliyorsunuz yani sürgülerle uğraşmıyorsunuz.Böylelikle gözünüz monitörde iki eliniz çalışıyor ve çizime seri halde devam edebiliyorsunuz.

Umarım tablet hakkında bilgisi olmayanları azda olsa aydınlatmışımdır,kolay gelsin..

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Çalışmalarınızın hepsi çok güzel tebrik ederim ,ayrıca tablet bilgisi anlatımı içinde teşekkürler :)

Son düzenleme:

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Kıyamet tasviri - Describe of the Doomsday

The End of the Time
SES semayı kuşatmıştır , Arz çatlatılıp ağırlığı akıtılır ve çukurlar tutuşturulur.

Uc-Logic PF1209 Pro-Tablet | Photoshop CS3 |

The_End_of_the_Time_by_alikasapoglu.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...