Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

align edemiyorum

sessizsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Illustrator cs 5 te align etmek ne kadar zor, mesela bir karenin iki köşesini başka birşeye align etmek istiyorum direct selection tool la karenin iki köşesine tıklayıp seçiyorum sonra algn etmek istediğim objeyi seçiyorum align diyorum saçmalıyor

bir sayfanın içindeki bir kutu ve içindeki yazıyı ortalamak istiyorum align dediğimde kutuyu yerinden oynatarak align ediyor

bu sorunları nasıl aşabilirim?:sleepy:

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
illastratorun her versiyonunda olan birşey bu maalesef freehand gibi değil seçili objelerin tümünü yerinden oynatarak ortalıyor, programdan kaynaklı bir olay bu.

mehmet_dogan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illustrator de nesneleri seçtikten sonra (1-2-3 farketmez) sabit kalmasını istediğiniz nesnenin üzerinde tıklayınız (herhangi bir tuşa basmadan) ve hizalamayı ardındanda yapınız.

sessizsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aa 40 yıl düşünsem bu şekilde align etmek aklıma gelmezdi, artık noktaları tutarak fh deki gibi align edemeyecek olsak ta en azından kutular kaymayacak teşekkür ederim

muhammed008

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yinede dikkat ediniz. Referans kutuyu da 5/10 pixel oynatabiliyor. Eğer ki yerleri önemliyse sonradan x-y leri tekrar kontrol etmek gerekebilir.