Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

alın size karakalem futbolcu çalışması DEIVID DE SOUZA

graphiker_isO7

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar değerli yorumlarınız için.

pesimistmami

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben aslında karakalem çalışmalarında giysilerin üzerindeki desenlerin çizilmesini sevmem.ama şimdiye kadar bu konuda en başarılı bulduğum çalışmalardan biri diyebilirim.ya bu şekilde hakkını vermek lazım ya da hiç yapmamak lazım diye düşünüyorum.tebrik ederim.ellerinize sağlık.

başarısız çalışmalara yığınla yorum yapılırken,bu çalışmada bu kadar az yorum olması tuhaf biraz..

katılıyorum..

forma ve şort kusursuz olmuş mükemmel bir çalışma ancak suratını pek benzetemedim.. bakarak yaptığınız için olabilir malum bende o resim mevcut değil..
nihayetinde çok kaliteli bir çizim olmuş..
emeğine sağlık devamını bekliyoruz :wink:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
sevdiğim bir futbolcu; güzel çizim eline sağlık

graphiker_isO7

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
katılıyorum..

forma ve şort kusursuz olmuş mükemmel bir çalışma ancak suratını pek benzetemedim.. bakarak yaptığınız için olabilir malum bende o resim mevcut değil..
nihayetinde çok kaliteli bir çizim olmuş..
emeğine sağlık devamını bekliyoruz :wink:

teşekkür ederim pesimist devamı gelecek çok yakında
diğer arkadaşlara da zaman ayırdıkları için teşekkür ederim

-GzD-

🌱Yeni Üye🌱
üst bacaklarıı biraz daha büyük alt bacagıda daha uzun yapmalısın ayrıca eller cok kçük sol elinde bu cok belli oluyoo.bunlara ragmen desen calısmasıı bi harikaa gayett güzel=))

graphiker_isO7

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üst bacaklarıı biraz daha büyük alt bacagıda daha uzun yapmalısın ayrıca eller cok kçük sol elinde bu cok belli oluyoo.bunlara ragmen desen calısmasıı bi harikaa gayett güzel=))

üst bacak ve alt bacakla kastettigin seyi tam olarak anlamadım ama özelestirin icin sagol gözde