Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alın size karakalem futbolcu çalışması DEIVID DE SOUZA
ben aslında karakalem çalışmalarında giysilerin üzerindeki desenlerin çizilmesini sevmem.ama şimdiye kadar bu konuda en başarılı bulduğum çalışmalardan biri diyebilirim.ya bu şekilde hakkını vermek lazım ya da hiç yapmamak lazım diye düşünüyorum.tebrik ederim.ellerinize sağlık.
başarısız çalışmalara yığınla yorum yapılırken,bu çalışmada bu kadar az yorum olması tuhaf biraz..
forma ve şort kusursuz olmuş mükemmel bir çalışma ancak suratını pek benzetemedim.. bakarak yaptığınız için olabilir malum bende o resim mevcut değil.. nihayetinde çok kaliteli bir çizim olmuş.. emeğine sağlık devamını bekliyoruz :wink:
forma ve şort kusursuz olmuş mükemmel bir çalışma ancak suratını pek benzetemedim.. bakarak yaptığınız için olabilir malum bende o resim mevcut değil.. nihayetinde çok kaliteli bir çizim olmuş.. emeğine sağlık devamını bekliyoruz :wink:
üst bacaklarıı biraz daha büyük alt bacagıda daha uzun yapmalısın ayrıca eller cok kçük sol elinde bu cok belli oluyoo.bunlara ragmen desen calısmasıı bi harikaa gayett güzel=))
üst bacaklarıı biraz daha büyük alt bacagıda daha uzun yapmalısın ayrıca eller cok kçük sol elinde bu cok belli oluyoo.bunlara ragmen desen calısmasıı bi harikaa gayett güzel=))