Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Sepet ve tipografi çalışmışın. Düşünce olarak güzel.. Fakat uygulamada ciddi sıkıntılar var. Sepetteki kareler - çizim hataları.. daha uygun bir font seçip, üzerinde geliştirme yapabilirsen iyi birşeyler çıkacağa benziyor..
Çalışma fikir olarak güzel.. Logo olarak başarılı ancak bir kaç eksik var.. A işaretinin bağlantısı ve devamı başarılı ancak bizden yazısı çok bi kopuk harfler çok havada olmuş bana kalırsa üstünde biraz daha çalışmalısın o kısmın ve alış veriş sepeti olarak düşündüğün alt kısmın altına belki 2 tekerlek ekliyerek bunu daha iyi vurgulayabilirsin Emeğine sağlık
Fikir gerçekten güzel fakat daha uygun ve daha anlaşılır açıda çalışmayı denesen daha güzel işler çıkarabilirsin diye düşünüyorum... Renk olarakda daha canlı, cıvıl cıvıl renkler hoş olur kanısındayım...
Fikir gerçekten güzel fakat daha uygun ve daha anlaşılır açıda çalışmayı denesen daha güzel işler çıkarabilirsin diye düşünüyorum... Renk olarakda daha canlı, cıvıl cıvıl renkler hoş olur kanısındayım...
Çalışma fikir olarak güzel.. Logo olarak başarılı ancak bir kaç eksik var.. A işaretinin bağlantısı ve devamı başarılı ancak bizden yazısı çok bi kopuk harfler çok havada olmuş bana kalırsa üstünde biraz daha çalışmalısın o kısmın ve alış veriş sepeti olarak düşündüğün alt kısmın altına belki 2 tekerlek ekliyerek bunu daha iyi vurgulayabilirsin Emeğine sağlık
tekerlek konusunda bence de haklı. font seçimin güzel. ama bu logo bu halinden daha küçük kullanıldığında veya baskıya gittiğinde sepetin tellerinin görünmeyeceğini hesaba katmalısınız. o bölgede sadece bir karartı ile karşılaşabilirsiniz.
ama genel hatlarıyla başarını bir çalışma. elinize sağlık