Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

alisverisbizden

uguryontucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logotype hakkında kamu yoklaması yapılmaktadır. Logotype noterde tasdiklenmiştir.

elyapimiyazili.jpg

Benzer konular Forum Tarih
U Logo Tasarımları 1 899

Benzer konular

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşım link vermek yasak diye biliyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:

ozday

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.logoloji.com
Merhabalar. Sepet ve tipografi çalışmışın. Düşünce olarak güzel.. Fakat uygulamada ciddi sıkıntılar var. Sepetteki kareler - çizim hataları.. daha uygun bir font seçip, üzerinde geliştirme yapabilirsen iyi birşeyler çıkacağa benziyor..

Başarılar.

uguryontucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet bu fontu kullanırken hiç içime sinmedi. script mt bold yaptım. oda içime sinmedi. A'ya benzer bir font kullanmalıyım.

Teşekkür ederim eleştirileriniz için çünkü her eleştiri benim için tecrübedir.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Çalışma fikir olarak güzel.. Logo olarak başarılı ancak bir kaç eksik var.. A işaretinin bağlantısı ve devamı başarılı ancak bizden yazısı çok bi kopuk harfler çok havada olmuş bana kalırsa üstünde biraz daha çalışmalısın o kısmın ve alış veriş sepeti olarak düşündüğün alt kısmın altına belki 2 tekerlek ekliyerek bunu daha iyi vurgulayabilirsin :) Emeğine sağlık

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
yazının son 3 harfi olan "den" o kadar aşağı sarkmasaydı daha hoş olurdu belki. çalışmalarınızda başarılar dilerim.:rofl::tongueout:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Fikir gerçekten güzel fakat daha uygun ve daha anlaşılır açıda çalışmayı denesen daha güzel işler çıkarabilirsin diye düşünüyorum...
Renk olarakda daha canlı, cıvıl cıvıl renkler hoş olur kanısındayım...

İyi çalışmalar...

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
Fikir gerçekten güzel fakat daha uygun ve daha anlaşılır açıda çalışmayı denesen daha güzel işler çıkarabilirsin diye düşünüyorum...
Renk olarakda daha canlı, cıvıl cıvıl renkler hoş olur kanısındayım...

İyi çalışmalar...

evet bu yorumlarada katılıyorum. renkli yapsanız daha hoş olur. başarılar.:smile:

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışma fikir olarak güzel.. Logo olarak başarılı ancak bir kaç eksik var.. A işaretinin bağlantısı ve devamı başarılı ancak bizden yazısı çok bi kopuk harfler çok havada olmuş bana kalırsa üstünde biraz daha çalışmalısın o kısmın ve alış veriş sepeti olarak düşündüğün alt kısmın altına belki 2 tekerlek ekliyerek bunu daha iyi vurgulayabilirsin :) Emeğine sağlık

tekerlek konusunda bence de haklı. font seçimin güzel. ama bu logo bu halinden daha küçük kullanıldığında veya baskıya gittiğinde sepetin tellerinin görünmeyeceğini hesaba katmalısınız. o bölgede sadece bir karartı ile karşılaşabilirsiniz.

ama genel hatlarıyla başarını bir çalışma. elinize sağlık