Safari
♾️Grafik Gurusu♾️
açtığım konulara bakarak tarzım hakkında bilgi sahibi olabilirsin isterseniz detaylı bir potfoloda gönderebilirim msnden eklerseniz görüşebiliriz.
Alkışlıyoruz(!)
açtığım konulara bakarak tarzım hakkında bilgi sahibi olabilirsin isterseniz detaylı bir potfoloda gönderebilirim msnden eklerseniz görüşebiliriz.
herkes rızkını yer arkadaşlar.. küçük hesaplar yapanlar küçük hesapların kurbanı olurlar.. kime ne derseniz deyin aynı tas aynı hamam!
herkes sen ben gibi emek vermiyor ki yaptığı işe.. iki çizgi bikaç renk oldu sana tasarım..!!
neyse ucuz etin yahnisine tenezzül edenler birgün o sofradan tamamen tok kalkamayacaklarını anlayacak.. başka sofra arıcaklar elbet.. bu meslekte birgün hakettiği yere gelecek..
özzlemm
canımsın bu iş teklifine karşı yapılmış bir tepki idi sadece sen benim yazdıklarımı ciddiye almışsın sanırım
ya bu işler öyle kolay mı??? şeker...
herkes bunca şey yazıyor ve hala msn adresini gönderip ekle konuşalım olmassa potfola yollayım diyen arkadaşlar var.. daha portfolyo bile yazamayan kişiler..
ben sadece üzülüyorum adınıza.. milyoncudan alınan birşey değil tasarım.. her bir renkte her bir dokunuşta ayrı bir emek alın teri yüklüyoruz biz tasarımlarımıza ve emeğimizin karşılığını istiyoruz..
ama siz bu kadar basit ! bir fiyata tasarım adı altında iş yapıyorsunuz.
sizi sadece alkışlıyorum..
tasarım sizin yaptığınız gibi hazır şablon üzerinden birkaç renk ayarı yapıp " al ben yaptım " demek değil..
eğer siz öyle olduğunu düşünüyorsanız ve ben yaparım benim kararım diyorsanız diyecek birşeyim yok..
bizler grafiker sizler de grafikercik olarak devam edin..
Merhaba, İlanınızla ilgileniyorum, Zaman Zamanda Hamburg Buxtehude de bulunuyorum,
İlgilenirseniz ashley.deniz@hotmail.com ekleyebilirsiniz
Sayın ashley, bu mesajın altındaki yorumlar, sizin için ne ifade ediyor?