Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Almira Hotel Katalog

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
katalog.jpg

varolan bir otel ama deneme calısmasıdır buda ayrıca katalogun her sayfasının birbirinden bagımsız gittigini ve olmaması gerektigini biliyorum sadece deneme calısması yaparken degisik tarzda formalar cıkarmayı nasıl duracagını denedim yorumlarınız icin simdiden tessekürler

Benzer konular

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir çalışma olmuş ee ne olsa memleketimin hoteli ama kullandığınız fotolar hotele ait deil galiba emeğinize sağlık ii çalışmalar

suna17

🌱Yeni Üye🌱
guzel olmus emegıne saglık ewt benımde memleketımın hotelı

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalar gzüel görünüyor
O otelde konaklamış biri olarak hatırladığım kadarıyla söyleyebilirim ki; bu fotolar oraya ait değil :wink:
En azından burda göründüğü kadar lüks değil :p
Emeğine sağlık
Devamını bekliyoruz
Saygılar

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Bursadaki almiradanmı bahsediliyor :) başka yerdede varmı yoksa?

3. fotodaki oda manzarasına bayıldım..

Çalışmalar hoş gözüküyor ama üstte en sondaki sayfaları sevmedim basit kaçmış...

İyi çalışmalar...

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında otel sadece sembolikti isim olsun diye yorumluarınız için tesekkür ederim imagelar yazılar hatta logosu bile almira otelin değil dikkat ederseniz :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
aslında otel sadece sembolikti isim olsun diye yorumluarınız için tesekkür ederim imagelar yazılar hatta logosu bile almira otelin değil dikkat ederseniz :)

O zaman keşke isim vermeseydin
İmgesel desen daha doğru olurdu
Biz bu çalışmadan anlıyoruz ki, sen almira otel için bir katalog hazırlamışsın :S
Dikkat edersen sitemizde, gerçek çalışmalarda genelde marka kullanıyoruz, denemeler içim imgelsel diyoruz :)
Bu yaşadığımız anlam karmaşasına yol açmamak için sonuçta :p

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zaten konu denemeler ve ödevler adlı konunun icinde olduğu icin bunu acıklama gibi bi ihtiyac duymadım ayrıca adının albira veya abc olmasının bi deneme calısmasında önem tasımıadığını düsünüyorum