Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ALT+mause topu ile zoom sorunu

cem--yilmaz

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar photoshop cs4 kulanıcısıyım resımlerı ALT+MUASE topunu kullanarak yakınlaştırıp uzaklaştırıyordum şu anda ise ancak ekrana sığacak kadar yakınlaştırabılıyorum onceden resmın derınlıklerıne sınırsız gıdebiliyordum sımdı resım ekrana sıgdıktan sonra zooma ızın vermıyor ne yapmalıyım :(

Benzer konular

cem--yilmaz

🌱Yeni Üye🌱
fabrika ayarları

cs4 de fabrıka yarlarına nasıl donerım

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Photoshopu ilk yüklendiği ayarlara geri döndürmek için şunları yapın: Photoshopu çalıştırırken ctrl + alt + shift aynı anda basılırsa program başlamadan önce açılan karşınız pencere açılır YES tuşuna basarsak Photoshop'a reset atılır ve daha önce yapmış olduğunuz ayarlamalar silinir (programa yeni kurulmuş gibi olur)

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
merhabalar photoshop cs4 kulanıcısıyım resımlerı ALT+MUASE topunu kullanarak yakınlaştırıp uzaklaştırıyordum şu anda ise ancak ekrana sığacak kadar yakınlaştırabılıyorum onceden resmın derınlıklerıne sınırsız gıdebiliyordum sımdı resım ekrana sıgdıktan sonra zooma ızın vermıyor ne yapmalıyım :(

mouse topunu bilemiyorum ama klavye kullanarak da zoom yapabilirsiniz, ben genelde öle kullanıyorum
space+ctrl: zoom+, space+ctrl+alt: zoom-