Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gencmedya

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.gencmedya.com.tr
önemli olan sonuç değildir arkadaşlar sonucun neler getirecğidir her yapılan iş üzerinde detaylar kaliteyi tammlayan unsurları teşkil eder hızlı ve acele yapılan işler yerine bu tasarım piyasaya çıktığınd akimler görecek ve bu işten geri dönüş olacakmı şeklinde düşünceler barındıran tasarımlar yapılmalı çizgi bile olsa tsarımda eksikk kalan tammlanmalı sonucu müşteriye göre değil kendinizin beğeni olgusuna göre yorumlamalısınız saygılar

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar burada önemli olan zeytinin iyi yada kötü olması mesele değilki, içerisine zeytin konulup satışa sunulacak kutu yu o işe uygun yapmaktır, çalışma klasık hatları renk seçimleri bunlar hep klasik üstüne üstlük birde kırmızı kurdela koymuş arkadaş işi dahada amatörleştirmiş...

Çok haklısın. Ama müşterimin seçimlerinden dolayı bunları bana söylemiyorsunuz umarım. Müşterilerimizin seçimlerinide en olumlu yöne çekmekte bizim amacımız. Onlar hep kendi kafalarındaki şey isterler siz kendi bidiğiniz doğruları uygulamak ve anlatmak istersiniz. Sonuç mu? İşte ortada.

kullanıcı001

🌱Yeni Üye🌱
zeytinler zeminle karışıyor dıştaki yeşil yapraklar gereksiz ve fondaki renkle uyumsuz oluduğu için göz tırmalıyor yazıyla çok uğraşmışsın galiba birazda font seçimi iyi olsaymış golda uygun olucakmış ellerine sağlık kızmak darılmak yok benim ah ne iğrenç tasarımlarım vardı zamanında şimdi kendime gülüyorum 3 yıl sonra sende gülüceksin merak etme şimdiden başarılarının devamını dilerim:):)

unılee

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görmeye alıştığımız zeytin kutularından pek farkı olmamış öyle düşünürsem iyi.
altın damlamı yoksa damlamı diye karıştırdım ismi . sonuç : basiT

GRAFF

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zeytınlerın arka planı daha gorsel olabılır.
bunn dısında İYİ calısma elıne saglk

HELİN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir çalışma ama resim kocaman ve olmamış diğerlşeri ii

theshe

🌱Yeni Üye🌱
bence logo çalışması çok ta başarılı bir çalışma olmamış...

manken_grafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence cok basıt durmus kaçak zeytın tenekesıne benzıyor:D bıraz daha kalıte çalısma olursa ıcındekı ne olursa olsun kalıtelı gosterır:D Benden soLemesı:D

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üstad zeytinler aynen dolapta bekletilmiş bir görünüm almış. kuru ve mat görünüyor.. ayrıca varak yaldız logosu biraz itici duruo gibi geldi bana...emeğine sağlık...