Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amatör Çalışmam 3dm8 - vray - Photoshop

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Bu işde 35 günlük biri olarak, çalışmada mutlaka eksiklikler görmediğim detaylar var, yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum. Çalışma Yarımdır, detaylar yapılacak, şu ana kadar ışık,Modelleme, kaplamalar, gerçekçilik üzerinde durduğum için, bir sahneyle fazla uraşmak istemiyorum, arkadaşlar şu anki durumum için, sonuç değil başlangıç önemli, başını düzgün bilmediğimiz bir konuda sonuçtan düzgün bişey çıkmayacağını düşünen biriyim, aslında hayatımızın her alanı böyle değilmidir ? Başlangıç ve gidişat iyi olursa sonuç iyi olur ! sizden yardımlarınızı, önerilerinizi, tecrübelerinizi, fikirlerinizi,eleştirilerinizi, yorumlarınızı bekliyorum...

Modelleme: 3Ds Max 8
Vray 1.50 Rc
Photoshop CS4

Render: 2048 x 1538 Pixel
Render Süresi: (8 Çekirdek 16 gb Rem) 1dk 18sn

Kaplamalar: Photoshop CS4
Işıklar: Vray 1.50 rc 2 Adet Vray Sun 2 Vrayfun
Modelleme: 3Ds Max ile yapıldı.

Arkadaşlar çok sorunum var ve daha çok çalışmam gerek, fakat asıl sorunum, bir projeyi afaki yapmak (göz hassasiyeti) ile yapmak istemiyorum, ışıkların, kaplamaların, metal krom plastik gibi objelerin gerçek değerlerini bilerek çalışmak istiyorum, daha çok yeniyim ve bu konudada fikir verirseniz mutlu olucam, herkeze başarılar.

Bu konuda fikri olan herkezi bekliyorum.

banyorecoverrecover.jpg

Benzer konular

jokebox

🌱Yeni Üye🌱
Mrb. Sen trd de geçirdiğin güleri sayıyosun dikkat ettim.ne kadar gün ve saat değil ne kadar emek verdiğin önemli bence çok kusurun var ama bunlar çok normal iyilerini görerek hatalarını sen bulabilirsin.çoook başarılar diliyorum sana..ilerlemeye devam et...:)(fena değilsin)

gokpasaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gökhancım eline sağlık gün geçtikçe daha iyiye gidiyosun tebrikler. devamlı metalde gerçek görüntü istiyosun ama bunun için hazır vraymtller var. ayrıca aklında bulunsun vray biraz daha ezberdir. yani herşey hazırsa renderde gayet gerçekçi ve hazırdır. en azından benim için öle. daha çalışma paylaşmadığım için attığımıda düşünebilirsin gayet doğal haklısın :) ama yakında zamanda resim eklemeyi öğrenip paylaşıcam. sanada yakın zamanda bu bahsettiğim hazır vraymtlleri ulaştırıcam ;)
sen tüm bu işe gönül vermiş arkadaşlar için.
tekrar emeğine sağlık. görüşürüz.

ayrıca şu sayma işi 365 gün olduğunda birinci yaşını kutlayalım :p :) :)

Mertkan TEKİN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eğer hazır model kullanmıyorsan modellemen mükemmel bu kısa sürede
zamanla ışık ve renderda iyi olacağını umuyorum tavsiyelerim bol bol tutorial izlemen

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
gökhancım eline sağlık gün geçtikçe daha iyiye gidiyosun tebrikler. devamlı metalde gerçek görüntü istiyosun ama bunun için hazır vraymtller var. ayrıca aklında bulunsun vray biraz daha ezberdir. yani herşey hazırsa renderde gayet gerçekçi ve hazırdır. en azından benim için öle. daha çalışma paylaşmadığım için attığımıda düşünebilirsin gayet doğal haklısın :) ama yakında zamanda resim eklemeyi öğrenip paylaşıcam. sanada yakın zamanda bu bahsettiğim hazır vraymtlleri ulaştırıcam ;)
sen tüm bu işe gönül vermiş arkadaşlar için.
tekrar emeğine sağlık. görüşürüz.

ayrıca şu sayma işi 365 gün olduğunda birinci yaşını kutlayalım :p :) :)

bizde olduk diyecez birgün, bakalım hangi gün :)
vraymtlleri sabırla bekliyoruz, herkez adına şimdiden tşk,

364 gün 23 saat 59 dakika 59 saniye sonra kutlamayı hatırlatırım,

yorumların için tşk.

MERTKAN
''Eğer hazır model kullanmıyorsan modellemen mükemmel bu kısa sürede
zamanla ışık ve renderda iyi olacağını umuyorum tavsiyelerim bol bol tutorial izlemen''

sizin bu formda çalışmanızı görmüştüm, söylemek istediğim tek şey sizin gibi ustaların yanında biz bu işden sayılmayız, daha hiç bişey bilmiyoruz, tabi şimdilik,

yinede tşk ederim.

gokpasaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sakin ol adamım. herşeyin bi oluşma süreci vardır zamanla başlar gelişir. yorumlara iyi yada kötü sinirlenmemen lazım. eleştiriye açık olmalısın.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
:) yok vallahi sinirlenmedim , vrayla uraşıyorum , bakalım yeni bi çalışma üzerinde ter döküyorum inşallah vray iyi olucak bu sefer,