Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amatör Çalışmam , Mühebet Habis

huseyinnss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.huseyinsevindik.com
şöyle oluyor ben bildiğim kadarını yazayım sana;

render aldığın ayarları kaydedebilirsin daha sonra tekrar kullanabilirsin,onuda soyle yapıyorsun render menusunden gereklı ayarlamaları yapıyorsun budur dedıgınde altta preset yazan yerde save e tıklıyorsun ısımverıp kaydedıyorsun, daha sonrakı calısmalarda yine aynı yerden load deyip isteıdıgın ayarı kaydediyorsun.render ayarlarını dusur kaydet test renderını al tamam oldu dedıgınde yıne aynı sekılde kaydettıgın fınal render ayarlarıyla render alıp sonuca ulasabılırsın:)yanlışım varsa arkadaşlar düzeltebilirsiniz lütfen

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
şöyle oluyor ben bildiğim kadarını yazayım sana;

render aldığın ayarları kaydedebilirsin daha sonra tekrar kullanabilirsin,onuda soyle yapıyorsun render menusunden gereklı ayarlamaları yapıyorsun budur dedıgınde altta preset yazan yerde save e tıklıyorsun ısımverıp kaydedıyorsun, daha sonrakı calısmalarda yine aynı yerden load deyip isteıdıgın ayarı kaydediyorsun.render ayarlarını dusur kaydet test renderını al tamam oldu dedıgınde yıne aynı sekılde kaydettıgın fınal render ayarlarıyla render alıp sonuca ulasabılırsın:)yanlışım varsa arkadaşlar düzeltebilirsiniz lütfen

hüseyin çok güzel açıklamışsın, gerçekten tşk ediyorum sana, dediklerini yaptım ve inanırmısın işim yarı yarıya kısaldı, bi deneme render almak için 3 saat bekliyordun :) tamam bu iş sabır işi ama, taş olsa çatlar :) saol tekrar

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Sağol Hüsücüm :D

Işık Ayarlarıyla Oynayıp Tekrar Render Alırsan Daha Kapsamlı Yorum Yapılabilir Bilgi Dahilinde..

huseyinnss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.huseyinsevindik.com
Önemli değil gökhan:)hakanın dediği gibi çalışamayı yenıden renderlayıp ayrı msj da eklersen cok daha verimli yorumlar alabilrsin;)