Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amatör çekimler...

albunea

🌱Yeni Üye🌱
Yeni çekime başladım, paylaşmak istedim... umarım beğenirsiniz:)

1023865er9.jpg

1023917pd8.jpg

1023925aq4.jpg

Benzer konular

DeFacto

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fotoğrafcılık alanınızda başarılar dilerim...

Çok iyi çekimler denilemez, net yaptığın yerlerde hataların var, kompozisyonlarında biraz sorun var.İlk çektiğin resim çok yogun ve sarı asıl materyalın belli olmuyor... Resimlerinde perde var, Contrast ayarlarına dikkat. Çok fazla netsizlik var.

Yeni başlayan bi arkadaş için iyi. Daha güzellerinide görmek isteriz inşallah. Başarılar

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
fotoğrafçılıktan pek anlamam ama güzel gözüküyorlar.;)

alone_in_the_dark

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fotoğraflar gayet başarılı fakat ilk fotoğrafta yanlış yere netlemişsin gibi geldi güzel çalışmaların devamının gelmesi dileği ile...

albunea

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim yorumlarnız içinn çok sevindiim:)))))

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Çekimi yaptığınız makinenin ÖZELLİKLERİNİ de yazarsanız yorumlarımız bir o kadar olumlu yada olumsuz olucaktır. Makinenizin özellikleri önemlidir ? Diğer çekim yapan arkadaşlar da bunu unutmazsa daha iyi olur...

albunea

🌱Yeni Üye🌱
dijital maikne otomatik cekimde çektim
kodak z650 6.1mp. değişik çekim modları var sanırım ben onlarıda yakın çekimde çektim yanlış hatrlamıyorsam yanlışlık olmasın.manuel ayarıda var ama kullanmayı bilmiyorum:( inşallah öğrenicem:)

alone_in_the_dark

🏅Acemi Tasarımcı🏅
otomatik modda bu kadar iyi sonuç alaabilmen çok zordur iyi becermişsin açıkçası makinanın markası ve modelleri gibi özellikleri sölersen seviniriz

Rx_Lose_xR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gerçekten oto modda çekim için çok başarılı..

penelophi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben beğendim özellikle ikinciyi çok beğendim helal olsun

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
...fakat ilk fotoğrafta yanlış yere netlemişsin gibi geldi güzel çalışmaların devamının gelmesi dileği ile...

canım arkadaşım albunea, bende böyle düşünüyorum sanki yakın plandaki çiçeği çekmek istemişsin ama aşağıdakine netlemişsin... ama ben diğer ikisini çok beğendim:peace1: daha nice fotoğraf çekmelere:kiss: (bigün sana katılıyım beraber gidelim;))

albunea

🌱Yeni Üye🌱
canım arkadaşım albunea, bende böyle düşünüyorum sanki yakın plandaki çiçeği çekmek istemişsin ama aşağıdakine netlemişsin... ama ben diğer ikisini çok beğendim:peace1: daha nice fotoğraf çekmelere:kiss: (bigün sana katılıyım beraber gidelim;))

vitrum ne zaman istersen çıkalım çok güsel olur :lol:

gülümse_61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fotoğraflar çok güzel hakikaten,bende ilgi duyuyorum fotoğraf çekimine ama sizler kadar iyi değilim bu konuda,aslında hedefim fotoğraf olsa çok iyi şeyler çıkarabileceğime inanıyorum.sizlerin fotoğraflarını görünce daha bir istek geliyor bu alanda ;) paylaşımınıza teşekkürler

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
otomatik modda çekim yapmak gerçekten zordur..manuel ayarları öğrendiğin zaman çekim yapmaktan daha çok zevk alacağına inanıyorum.. ama fena gözükmüyorlar devamını bekleriz:)