Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
böyle kapağı olan bi dergi önüne gelseydi alırmıydın araştır uluslar arası dergilerin kapaklarına bak bakalım insanlar nasıl yapmışlar şahsen bu sadece zemin olmuş hatta olmamış ne derginin bi logosu var nede içeriksel olarak oturmamış bomboş duruyo
böyle kapağı olan bi dergi önüne gelseydi alırmıydın araştır uluslar arası dergilerin kapaklarına bak bakalım insanlar nasıl yapmışlar şahsen bu sadece zemin olmuş hatta olmamış ne derginin bi logosu var nede içeriksel olarak oturmamış bomboş duruyo
Freehandde yptım peki aynı Görseli photoshop ta yapmış olsaydım, logo falan yani tam dergi kapağı gibi olsaydı olumlu ve ya olumsuz ne gibi etkisi olurdu ?
Freehandde yptım peki aynı Görseli photoshop ta yapmış olsaydım, logo falan yani tam dergi kapağı gibi olsaydı olumlu ve ya olumsuz ne gibi etkisi olurdu ?
Yolun uzun Majestic doğru sölüyor dergi kitap tasarımları photoshopta yapılmaz yapıldığını farzedeleım işin çok uzar indizayn vb programları öğrenmen şart ve tasarım gücünü geliştirmende Başarılar diliyorum
Tasarıma başlamadan çnce çok fazla örnek incele ve çok fazla araştır. Öğrencisin daha yolun uzun Ama ilk tasarımlarınla son tasarımlarını karşılaştırıp bize gösterdiğin zaman yorumlara tekrar göz atarız. Proğramları iyice öğrenmeden şekil çizmek gradient uygulamak fontlara ölçü boyutlandırma vermek .. İnsan silüetini senmi decupe ettin bilmiyorum .. Çalışmanda bunlar var sadece bu bir degi kapağı değil.
Hadi bakalım şimdi bunu kapat bilgisayarında yeni bi sayfa aç yeniden dene bakalım bunu hiç olmamış say! Bide arkadaşların dediği gibi dergi kapaklarını biraz incele bakim neler var. Hadi kolay gelsin