Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
machallah gerçekten de amatör diyerek açmış olduğunuz bu sayfa kendinize güveninizle beraber göz sanatına da bakarsak çok ustaca önemli olan da amatör iken kendini hedefli biçmek gerçekten de çok hoşuma gitti hakkınızı helal edin resimlerinizi aldım ve masaüstüme koydum hadi ii çalışmalar izin vermezseniz silerim de
machallah gerçekten de amatör diyerek açmış olduğunuz bu sayfa kendinize güveninizle beraber göz sanatına da bakarsak çok ustaca önemli olan da amatör iken kendini hedefli biçmek gerçekten de çok hoşuma gitti hakkınızı helal edin resimlerinizi aldım ve masaüstüme koydum hadi ii çalışmalar izin vermezseniz silerim de
saygı ve anlayış diliyorum clever, emeğe saygı var elbette ama yanlış anlamışsın, tepeden bakan bir ifade yok cümlelerinizi okudum. eser38, gayet düzgün bir ifadeyle konuya ve yaptıklarına açıklama getirmiş ki; tamamına katılıyorum. "EĞİTİM ŞART"
MaşaAllah kardeş, ellerine sağlık güzel çalışmalar :yes: Allah c.c. razı olsun paylaştığın için, bu arada bazılarını (ç)alıntı yaptım hakkını helal et inşaAllah :smile: Bakması da ayrı bir güzellik oluyor.
Hz.Ali ra. dediği gibi: "Çocuklarınıza yazıyla ikramda bulunun ki yazıda çok güzel işler vardır. İnsana sürur verir, içinde rahatlık ve keyfiyet vardır..."
emegıne saglık bence cok hos olmus.. ama calısmalarından bır kacı bana hanı küçük marketlerin reyonlarında fosforlu kalemlerle reyon ısmını yazarlar ya şekilli kıvrık yazılar yada manav reyonlarında halk gunlerı olur meyve sebzelerın ındırım yazıları gıbı yanı ne onun gıbı bısey :S onu anımsattı
merhaba çalışmalarınız cok güzel fakat ince bir nüansı göz ardı ediyorsunuz...bu çalışmalar hat sanatıyla uzaktan yakından alakası yoktur.bunlar kaligrafi katagorisine giriyor.lütfen bir kaligrafi sanatçısı olarak sizden rica ediyorum.bu nüansa biraz dikkat edelim...