Hazır malzemeler ve style toolla yapılmış..Kusura bakma ama creatif yönü fazla yok...
broken_wings 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Mar 2008 Mesajlar 722 Tepkime puanı 9 8 Ağu 2008 #21 Hazır malzemeler ve style toolla yapılmış..Kusura bakma ama creatif yönü fazla yok...
SanaLisyan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Nis 2008 Mesajlar 87 Tepkime puanı 0 8 Ağu 2008 #22 broken_wings' Alıntı: Hazır malzemeler ve style toolla yapılmış..Kusura bakma ama creatif yönü fazla yok... Genişletmek için tıkla ... Aynen hocam dediğin gibi e bende diyorum amatörüm zaten geliştiriceğiz allahın izni ile
broken_wings' Alıntı: Hazır malzemeler ve style toolla yapılmış..Kusura bakma ama creatif yönü fazla yok... Genişletmek için tıkla ... Aynen hocam dediğin gibi e bende diyorum amatörüm zaten geliştiriceğiz allahın izni ile
S sahincoban 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 25 Tem 2008 Mesajlar 67 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.refleksgazetesi.com 11 Ağu 2008 #23 dikkat ettim bu dörtlüden başka yorum yapan yok.. koskoca sitede... her çalışmada dörtlünün imzası...
dikkat ettim bu dörtlüden başka yorum yapan yok.. koskoca sitede... her çalışmada dörtlünün imzası...
pasayusuf ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 22 Eyl 2007 Mesajlar 193 Tepkime puanı 1 11 Ağu 2008 #24 amatör birine göre gerçekten profesyonelce yapılmış çalışmalar ellerine sağlık bu şekilde başlamışsan önün açık!!!
amatör birine göre gerçekten profesyonelce yapılmış çalışmalar ellerine sağlık bu şekilde başlamışsan önün açık!!!