Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ambalaj Tasarımı Hafızoğlu Çemen

alligatör2004

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hafoluemen.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

zeroth

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ağırlık için Net:Miktarı: olarak yazmışsın.. ayrıca içindekiler kısmını bitirirken nasıl muhafaza edileceği biraz karışmış sanırım..

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
yazılarınızın baskıdan sonra okunabilirliğinden şüpheliyim
yazılarınızda piksellenmeler var
ayrıca alt ve üst kırmızı-sarı çizgileri hoş bulmadım. değiştirmenizi tavsiye ederim

sakalhasan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne şekil bir kutu vb. için tasarladığınızı anlayamadım. zira uygulandığında ürün isimleri arkalı-önlü denk gelmeyecek. aksi durumu abes olur bence..

alligatör2004

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu etiket yuvarlak bir kasenin etrafını saracak yazılarımda birçok bilgisayarda baktım piksellenme göremedim amatörüm bu konularda yardımlarınıza ihtiyacım var

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Çalışmanın teknik özelliklerinden ziyade değinmek istediğim bir konu var ki sanırım daha önem içeriyor. Etiket gibi ürün ambalajını sattıracak en önemli unusurun tasarımında böcek, haşere v.b. hayvanların kullanımı bence doğru değildir. Yapmış olduğunuz etiket, haşerelere karşı bir ürün olsaydı mantıklı olabilirdi fakat insanlar tarafından ne kadar şirin bir böcek olarak bilinsede, uğur böceğinin bu şekilde kullanılması itici bir faktör bence...

alligatör2004

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dikkate alacağım yorumlarınız önemli benim için uyum açısından nasıl olmuş peki eksik yanlar şöyle olsa daha iyi olur gibisinden

ThorN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. Barkodu o şekilde (ilk 3 rakam kırmızı geri kalan siyah) neden yazdın çok merak ettim. Ki barkod çok kenarda az biraz içeri alırsan traş payı falan ne olur ne olmaz.
2. Uğurböceği konusuna sonuna kadar katılıyorum.
3. Altta ve üstte kullandığın şeritleri biraz inceltirsen görünürlüğü rahatlatıp marka ve görsele vurgu yapacak.
4. Geri Dönüşüm ve çöp kutusu imgelerini kırmızı zeminsiz direk fona yerleştirsen bence daha iyi. Ya da içi kırmızı olmayan aynı şekilde ince beyaz bir çerçevede olabilir :D
5. Çeşitli imla hataların var. İçindekiler kısmında sadece "Su ve Çemen Unu" nda ilk harfler büyük başlamışsın geri kalan öyle değil (virgüllerden sonra boşluk bıraksan daha iyi) :D
6. Tek tip font kullanmışsın ki BlueX'in de dediği gibi kullandığın font ince bence baskıda sorun olacak.
7. sakalhasan arkadaşıma katılıyorum. Bu etiket yuvarlak bir kasenin etrafını saracak ise ürün ismi tam açıyla sırtsırta gelmeyecek. Yoo geliyor diyorsan o zaman adres kısmı içindekiler bölümünün üstüne yapışacak.
8. Görseller iyi ama o yeşil yapraklı şey pek bi patlamış gibi. Renk dengesiyle biraz oynasan?
9. Logo konusunda sabit olduğunu düşündüğümden yorum yapmıyorum.

Benim ilk bakışta gördüklerim bunlar. Umarım yardımcı olur. Eksik ve ya yanlış bir şey yazdıysam şimdiden herkesden özür dilerim.

İyi Çalışmalar...

alligatör2004

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok saolun arkadaşlar yeniyim daha hemde çok yeni sizin yorumlarınızla eksiklerimi kapatmaya çalışacağm