1. Barkodu o şekilde (ilk 3 rakam kırmızı geri kalan siyah) neden yazdın çok merak ettim. Ki barkod çok kenarda az biraz içeri alırsan traş payı falan ne olur ne olmaz.
2. Uğurböceği konusuna sonuna kadar katılıyorum.
3. Altta ve üstte kullandığın şeritleri biraz inceltirsen görünürlüğü rahatlatıp marka ve görsele vurgu yapacak.
4. Geri Dönüşüm ve çöp kutusu imgelerini kırmızı zeminsiz direk fona yerleştirsen bence daha iyi. Ya da içi kırmızı olmayan aynı şekilde ince beyaz bir çerçevede olabilir
5. Çeşitli imla hataların var. İçindekiler kısmında sadece "Su ve Çemen Unu" nda ilk harfler büyük başlamışsın geri kalan öyle değil (virgüllerden sonra boşluk bıraksan daha iyi)
6. Tek tip font kullanmışsın ki BlueX'in de dediği gibi kullandığın font ince bence baskıda sorun olacak.
7. sakalhasan arkadaşıma katılıyorum. Bu etiket yuvarlak bir kasenin etrafını saracak ise ürün ismi tam açıyla sırtsırta gelmeyecek. Yoo geliyor diyorsan o zaman adres kısmı içindekiler bölümünün üstüne yapışacak.
8. Görseller iyi ama o yeşil yapraklı şey pek bi patlamış gibi. Renk dengesiyle biraz oynasan?
9. Logo konusunda sabit olduğunu düşündüğümden yorum yapmıyorum.
Benim ilk bakışta gördüklerim bunlar. Umarım yardımcı olur. Eksik ve ya yanlış bir şey yazdıysam şimdiden herkesden özür dilerim.
İyi Çalışmalar...