Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ambalaj Tasarımı yardım

DamlaaaOZEL

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben enerji içeceği için ambalaj tasarlamak istiyorum. Coca Cola, Sprite gibi kutuların ambalajları ornegin.. Fakat bunu hangi ebatlarda ve olcu birimi ne kullanacağımı bilmiyorum. Verilen elimde sadece olculer lazım. Bilgisi olan arkadaslar beni bilgilendirirseniz cok sevinrim..
İyi çalışmalar.:smile:

Benzer konular

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
içecek üretimini yapan firma ambalaj üretimini yapacak firma ile ambalajın teknik bilgileri konusunda bir anlaşma sağlamıştır. firma ile irtibata geçmeniz gerekir...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kesinlikle irtibat halinde olmalısınız. Bu olayın " STANDART" bir yapılandırması yoktur.

macserdar

🌱Yeni Üye🌱
Her zaman boyutları değişir

bir ebatta bağlı kalmayan büyük firmalardır :)

rech2000

🌱Yeni Üye🌱
ölçü

eğer bu bir cola kutusu ise bir tane satın al çapını ve boyunu ölç yükseklik zaten belli çapı da pi sayısıyla çarp en ve boy olarak ölçü çıkmış olur.

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
eğer bu bir cola kutusu ise bir tane satın al çapını ve boyunu ölç yükseklik zaten belli çapı da pi sayısıyla çarp en ve boy olarak ölçü çıkmış olur.

Ambalaj tasarami yaparken bunu yapmayin ----afis yada takvim yada brosur yada katalog vs yapmiyorsunuz.
Ambalaj üretimi yapacak firmadan yada kendi paketleme makinasinda dolum yapacak üreticiden tasarım alanlarini belirtildigi 'sabon-bicak izi-makina plani- desing guide" her ne deniyorsa onu isteyiniz. Yoksa arkanizdan 40 adam toparlayamiyor...

asat

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.asateneke.com
Nüket hanım çok haklı. Teneke ambalajda 1mm bile çok önemlidir.
Binlerce kutunun baskısı yapıldıktan sonra üretime başlanır. 1mm lik bir hata yüzünden binlerce kutunun baskısı yapıldığı levhalar hurdacıya gider.