mediterranean
🌱Yeni Üye🌱
ya nucat hanım, ben stajdayım bir dönem boyunca çay demlicen silcen ne bu ya bizimi suçluyorsunuz, biz böyle ancak kaliteli çaycı oluruz.elimizde tutustursun flashdiskleri gidin matbaya çıkartırın desn gidelim nasıl çıkartılıyor,neyapılıyor öğrenelim.ben üç esnedir lisede meg apple bilg. atolyesinde okuyorum.bos geçirdiğimiz vakitleri toplarsam emin oun bir sene olur.derstte bos otururoruz ve bize bir yığın ödev 20 afiş 30 davetiye 30 etiket 7 takvim tasarlayın gelin döneme sıkıstırıolar.ne ya bu eğitimmi bide şu hocaların yaptıklarını görelim , 2tane stajyer öğretmen 2 tanede grafik hocası girio bir derse öle oturup sohbet ediolar dalga geçiolar.ya bu eğitim deyil bırakın allah askına, hadi ukala olan öğrenciler var ama eğitim-öğretimdede kabahat daha çok.ben 4üncü seneye gircem daha phtoshopun yarısını öğrenemdim.kurslar var evet ama ailede mali durum düsük olan, bir canson bir mukavva alamayan öğrenciler ne yapacak yetenek var kafa var tasarım gücü var ama yol gösteren yok, laylaylom serseri zbidi olamk zorunda kalıo çoçuk.bizim sınıftaki çocuklaın yarısı daha flashbellek alamadılar.