Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amblem

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
MERCEDES BENZ: Daimler Chrysler ile ortak calısıp bir araba yapan CARL BENZ isim bulamayınca bir tek kızı olan MERCEDES-BENZ'in ismini bu arabaya verir.
MERCEDES:hırsızların en çok rağbet gösterdiği bir figür
dünyada en çok tanınan markalar arasında yerini alan Mercedes'i, üç ayaklı yıldız figürü, markanın kara, hava ve sudaki,gücünü tanımlıyor. mercedes ambleminin mucidi Daimler. Mercedes emblemi, dünyada en çok tanınan marka olmanın yanı sıra en çok çalınan figür olarakta ilk sırayı alıyor

benim dedigim de tam olarak bu iste... mercedeslere bakinca hic CARL BENZ in kizini dusunuyo musun?

listeye sunu da eklersek sorun kalmaz sanirim: :)
GRAFIKY INTERNAIONAL: Yuvarlak insan zihnini, ustundeki yildiz zihindeki kucucuk bir noktadan kaynaklanan dusunceyi, alttaki golge de hareketliligi ve degiskenligi simgeliyor.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
MERCEDES BENZ: Daimler Chrysler ile ortak calısıp bir araba yapan CARL BENZ isim bulamayınca bir tek kızı olan MERCEDES-BENZ'in ismini bu arabaya verir.
MERCEDES:hırsızların en çok rağbet gösterdiği bir figür
dünyada en çok tanınan markalar arasında yerini alan Mercedes'i, üç ayaklı yıldız figürü, markanın kara, hava ve sudaki,gücünü tanımlıyor. mercedes ambleminin mucidi Daimler. Mercedes emblemi, dünyada en çok tanınan marka olmanın yanı sıra en çok çalınan figür olarakta ilk sırayı alıyor

benim dedigim de tam olarak bu iste... mercedeslere bakinca hic CARL BENZ in kizini dusunuyo musun?

listeye sunu da eklersek sorun kalmaz sanirim: :)
GRAFIKY INTERNAIONAL: Yuvarlak insan zihnini, ustundeki yildiz zihindeki kucucuk bir noktadan kaynaklanan dusunceyi, alttaki golge de hareketliligi ve degiskenligi simgeliyor.

Kesinlikle haklısınız. Kimi çalışmalar açıklama yapılmadan anlaşılması güç olan çalışmalardır.

Fakat bence bilardo... :D (Hala ilk mesajınızdaki amblemi yorumluyorum.)

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
Zaten bir degisiklik yok Volkan. Hala o amblem gecerliligini koruyor. Kirmizi tonlu gorsel sdece onun bi kullanimiydi. O gorsel yerine soyle bir sey de olabilir mesela Dusunen Adam benim bu yildizli topun ustunde oturmus dusunuyor. Altinda da (brain Stroaming yazisi yerine) "bazen elinizin altinda, bazen de ...." gibi bir sey.

logo.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Zaten bir degisiklik yok Volkan. Hala o amblem gecerliligini koruyor. Kirmizi tonlu gorsel sdece onun bi kullanimiydi. O gorsel yerine soyle bir sey de olabilir mesela Dusunen Adam benim bu yildizli topun ustunde oturmus dusunuyor. Altinda da (brain Stroaming yazisi yerine) "bazen elinizin altinda, bazen de ...." gibi bir sey.

logo.jpg

... ıstakanın ucunda? :D

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
yo yo bekliyodum. Zaten itiraz da etmedim elestirilere. Cengiz sanirim yanlis anladi. Ama dedigim gibi bowling topu benzetmesi beni sevindirdi. Bilardo da. İkisi de cok olumlu cok pozitif, sevimli, sicak cagrisimlar.

evet tristan ben konuyu yanlış anlamışım yorumları okuyunca farkettim. sen amblemin açılımı fikir diyiyince o yüzden. bi bilardo topuyla bowling topundan başka çok şey çağrıştırabilir kişiye göre değişir bu. örn. bir kızın kafası, kafasında toka veya çiçek nie olmasınki.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
haa yani sen düşündüğün bi olayı sembolize ettin ve bu olayı bize buldurmaya çalışıyosun

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
@cengiz: bak bu da cok olumlu Cengiz. Olumsuz ne olurdu biliyomusun.. mesela fabrşka bacasindan cikan kara duman, kaza yapmis bir araba, tabanca vs vs cagrisimlar.
@gomes: hayir gomes oyle degil. Ben bir amblem tasarladim ve bunun etkilerini gozluyorum. Yukarilarda da soylemistim kimsenin bunu anlamasi ya da bulmasi kaygisiyla ilgilenmiyorum. Onemli olan hissettirdigi ya da dusundurdugu. Yorumlari bastan bi takip edersen demek istedigimi anlarsin. Sendeki etkisini de duymak isterim mutlaka. Simdiden tesekkurler.

Son düzenleme:

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
@cengiz: bak bu da cok olumlu Cengiz. Olumsuz ne olurdu biliyomusun.. mesela fabrşka bacasindan cikan kara duman, kaza yapmis bir araba, tabanca vs vs cagrisimlar.
@gomes: hayir gomes oyle degil. Ben bir amblem tasarladim ve bunun etkilerini gozluyorum. Yukarilarda da soylemistim kimsenin bunu anlamasi ya da bulmasi kaygisiyla ilgilenmiyorum. Onemli olan hissettirdigi ya da dusundurdugu. Yorumlari bastan bi takip edersen demek istedigimi anlarsin. Sendeki etkisini de duymak isterim mutlaka. Simdiden tesekkurler.

peki o zaman
bende oluşturduğu düşünce giderek kirlenen bi çevreyi andırdı

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
banada bowling topunu anımsattı yada domates :S:S yinede emin değilim...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bana daha çok finansb.nk ın kara bir delik olduğunu hatırlattı :))

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
tfhtrhsrthshfsmo2.jpg

bu bi aydınlatma bile olabilir. =)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
cengiz:) ah cengiz:)) kim tuttu seni söyleee:)))

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
aydinlatmalari bu sekilde yaptirmak super bir fikir cengiz. tesekkurler. İkeadaki kagittan avizeler var ya o tip bi sey bu forma getirilebilir belki. finasbank olumlu mu olumsuz muuu? eger direk bir cagrisim varsa. olumsuza daha yakin.