Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amblemde kabartma sorunu ? ( LÜTFEN YARDIM EDİN )

p1vot

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben bir amblem çalışması yaptım ve bu amblemin gerçekçi olmasını istiyorum aşşağıdaki gibi

alfaromeoamblem.jpg

örn kabarmış gibi bir görüntü var parlıyor o görüntüyü nasıl elde ederim lütfen yardım :crying:

Benzer konular

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
degrade renkler ve gölgeler kullanılmış. yazıların altında sert gölgeler var çıkıntılı gibi gösteriyor. renk geçişlerinin arasında beyazla parlatılmış yerlerde o kısımları kabarmış gibi gösteriyor.
renkleri ve bu renklerin açılarını düzgün yaparsan çok daha güzel bi sonuç alırsın..

bnongan

🌱Yeni Üye🌱
Bu tip bir çalışmayı vektörel bir programda yapmaya çalışmak çok başarılı bir sonuç vermeyecektir. Elbette yöntemler var. Ama çok ince derece ayarları yaoarak renk geçişlerini ayarlamak gerekecektir. Dolayısıyla bu işi Corel Draw gibi vektörel bir programda yapmaktansa photshopta yapmanızı tavsiye ederim...

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
photoshop+bevel and emboss+diğer gölgelendirmeler

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu tip bir çalışmayı vektörel bir programda yapmaya çalışmak çok başarılı bir sonuç vermeyecektir. Elbette yöntemler var. Ama çok ince derece ayarları yaoarak renk geçişlerini ayarlamak gerekecektir. Dolayısıyla bu işi Corel Draw gibi vektörel bir programda yapmaktansa photshopta yapmanızı tavsiye ederim...

İnce derece ayarlara gerek yok ve tavsiyeniz yanlış yönlendirme olur.
Gerek Pixel tabanlı gerekse vektörel tabanlı tüm programlarda yapılabilir.Grafist yorumunu dikkate alınız.

Greenlight

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.yahyaeminoglu.tr.gg
çok kolay ilk önce daireyi çiz İnteractive fil tool dan Radikal, Linear veya Sguar ı seçerek ışık yansımasını ayarla ve tasarımını yap bombe varmış gibi görünecektir...