Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ana Okulu için çalıştığım logo

derinmavi

🌱Yeni Üye🌱
23219085pw9.jpg

küçük bir uyarı anaokulu ayrı yazılmaz bitişik yazılır

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bana ilk bakışta bir su firması gibi geldi.Ama 1. çalışman güzel ordada malum ana okulu ya damlacıkların üst incelen yerine birisine kurdela diğerinin yüzüne gözlük yapabilirsin yani çoukluğu ifade eden bir görselleştirme dahada güzel olurdu birde renk kontrası çok yüksek genelde konsept güzel emeğine sağlık.:emo1:

-zazizo-

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben ce 1. daha güzel arkadasım ® onu kullanman ben ce daha iyi olur sen oyların çoğunluğuna bakma yapan sensin ve seçen y.ne sen olacaksın dost :)

unixer

🌱Yeni Üye🌱
2. si kıpır kıpır beni seç beni seç diyor.:). Daha çok anaokulu havası var gibi.Yuvarlak olunca sanki su firması geliyor akla.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Bana ilk bakışta bir su firması gibi geldi.Ama 1. çalışman güzel ordada malum ana okulu ya damlacıkların üst incelen yerine birisine kurdela diğerinin yüzüne gözlük yapabilirsin yani çoukluğu ifade eden bir görselleştirme dahada güzel olurdu birde renk kontrası çok yüksek genelde konsept güzel emeğine sağlık.:emo1:

bende 2 diyorum daha çekici duruyor o şekilde ayrıca bu arkadaşımızın msjına kesinlikle katılıyorum su damlacıkları ve anaokulu çok iyi bir şekilde anlatılmış fakat sadece damla olduğunda arkadaşların dediği gibi su firmasını andırıyor ama katıldıgım msjdaki gibi çocukluğu esprili yada sempatik şekilde anlatabilecek ifadeler eklenmesi (damlalara ) daha hoş olur ....

By_Designer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İkinci Çalışma Logo Olarak kullanılabilir. Birincisi ise Çocukların Çantalarına Takmaları için ROzet yapılabilir. (Y)