Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Anadolu Rakı 2000 Rakı Etiketi

zlina

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kızmayın ya birbirinize müşteri öyle istedi hem zaten basit olan sade olan da güzeldir illa allıgüllü yapmaya gerek yok bide iş basıldı piyasaya çıktı ben örnek olsun diye koymuştum :)

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
gerçekten çok şık bir çalışma olmuş
emeğine sağlık

passerby1

🌱Yeni Üye🌱
sayın zlina, bu işi kendiniz yaptığınızı iddia ediyorsunuz yani ? logo yan çevirince o tasarımı siz mi yapmış oldunuz ? 2000 logosu bizzat tarafımdan tasarlanmıştır! ayıp...

ersintambova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğinize sağlık çalışma sade ve hoş görünüyor lakin etiket nerede ben bunu göremedim bu şişelerde genel olarak kumlama (buzlandırma ) ile şişenin yapısına degrade uygulanıp drekt olarak şişenin üzerine serigrfi mantığıyla baskı yapılıyor . Sizin ürünün üzerindeki etiket şeffaf malzemeyemi basılıyor o nedenlemi göremiyoruz etiketi ? Ben bu görüntüye baktığımda bu şekilde anladım

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bunu senmi yaptın:D
ya baba
sen bunları kekle 2000 yazısı altaki deseni çalmadan yapsaydın:D

mgursu

🌱Yeni Üye🌱
Lütfen Dikkat!

Bu rakı etiketinin tasarımı benim aynı ajansta birlikte çalıştığım bie arkadaş tarafından yapılmıştır. "2000" yazısı birebir arkadaşımın yaptığı çalışma. Yalnızca altına yapraklar eklenmiş. Hatta arkadaş web tasarımcısı olduğu için ilk olarak web tasarım programında çizilmiştir bu logo. Lütfen emeğe saygı gösterelim, başkasının yaptığı tasarıma ufak bişey koyup sahiplenmeyelim..

zlina

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar ben rakı 2000 logosu yaptım diye yazmadım ben etiketi hazırladım diye yazdım bu logo aynen söylenildiği gibi ertan arkadasımız tarafından yapılmıstır.Etiket ve logonun farkını açıklamama gerek yoktur sanırım.İzmir kaybetmesin ümitlerini sevgilerimle