Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

anadolu riza-kartvizit

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kartvizit çalışmasıdır. C.Draw X3

anadoluriza.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kartvizit? İlerde broşürüde istenirse uğraşmayayım diye broşür mantığıyla mı yola çıktınız?

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
kartvizit gibi gelmiyor broşür gibi geliyor sanki

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Broşür olarak düşünürsek bence güsel...Kartvizit çalışmasıda varda görünmüyormu?

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Belirttiğim gibi kartvizit, dikey kartvizit. Kartvizite isim istemediler ve binalarının resimlerini de istediler. Ayrıca bir kız yurdu...İletişim ve reklam amaçlı kullanılacak.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Kartvizit mi ? Nasıl yani :) Broşür deseydik bu türden bir kartvizit ile ilk defa karşılaşıyorum:)

Grafield

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Daha sade olabilirdi ama kısmi lak uygulanıcaksa iyi bir çalışma olmuş

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşlara katılıyorum. kartvizit yerine sizden brışür istemişler gibi yada kartviziti ve broşürü bir arada çıkarmak istemişler :) daha önce böyle bir kartvizit görmedim. isim istememiş olabilirler resim de istemiş olabilirler ama siz böyle bir kartvizit olamayacağını belirttiniz mi ? broşür olarak hoş bir çalışma olmuş.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya elbete müşteri ister ama ne yapalım. grafik olarak bakıldığında bir kartvizit için çok fazla detaya ve farklı renk tonuna sahip. çözüm sadeleştirilmesi.. sonuç bu iş için çok geç karta resim koy diyen bir firmaya tasarımı ve sadeliği anlatmak zor.. hiç uğraşma böyle gönder

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar, broşür olarak algılanmasında haklısınız. Bir kartvizit için fazla renk tonuna sahip bir çalışma evet. Yukarda da belirttiğim gibi isimsiz ve resimli bir çalışma ve reklam amaçlı kullanılacak bir iş, ben de öyle olunca hedef müşteri kitlesi tarafından hatırda kalması ve ilgi çekmesi açısından böyle bir çalışma yaptım. Çalışmanın niceliği değil de niteliği hakkında yorumlayabilirseniz sevinirim. Tüm yorumlar için teşekkürler...

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede arkadaşlar haklı resmen broşür çalışması bu