Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Anadolu seyahat logo

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Eğer yorum yapacaksanız lütfen üslubunuza dikkat ediniz.

Her zamanki gibi yine aklıma takıldı merak ettim: Acaba bu uyarıyı yapmadan önce kullandığım ifadenin muhatabı Sn. Portoloz'a yazılan mesajla ilgili bir sıkıntısı olup olmadığını sordunuz mu? Yoksa "kolluk bende kıllık bende" yetkisini mi kullandınız?

(Verilen uyarı haklıdır ve yerindedir ben bunu sormuyor ve eleştirmiyorum sadece merak ettiğim şeyi soruyorum)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bastım, boş bir cevap penceresi açıldı, bende sorunu yazıp yolladım. eğer button böyle birşeyse, yoksa yanlış yaptım :D

Hahhaha o pencereden yemek şiparişi alıyoruz. :D:D

Neyse konuyu şeetmiim. :D:D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Her zamanki gibi yine aklıma takıldı merak ettim: Acaba bu uyarıyı yapmadan önce kullandığım ifadenin muhatabı Sn. Portoloz'a yazılan mesajla ilgili bir sıkıntısı olup olmadığını sordunuz mu? Yoksa "kolluk bende kıllık bende" yetkisini mi kullandınız?

(Verilen uyarı haklıdır ve yerindedir ben bunu sormuyor ve eleştirmiyorum sadece merak ettiğim şeyi soruyorum)

Diyelim ki iki taraf da razı ama kurallara aykırı bir durum var ortada. Bu benim yapacağım uyarının hükmünü değiştirir mi?

derinipek

🌱Yeni Üye🌱
facia logo tasarım yarışmaları başlıklı konuyada bir el atarmısınız lütfen. Rica ediyorum konuyu tamamen forumdan kaldırın. Konu uzadıkça inanın üslup falan hepimiz dağıldık.

o başlığa giren YuBayer arkadaşımızın gerçek yüzünü görür..ağlaması ondandır...