Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

anarşi ve devlet kitap kapağı

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kapaaaakk.jpg
kapakalternatif2.jpg
kapakalternatif.jpg
kapakalternatif2222222.jpg

arkadaşlar hangi renk daha iyi yardımcı olur musunuz?
yada nereyi değiştirsem daha iyi olur ? yardım lütfen

Son düzenleme:

blueplanetone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kırmızı sanki oranın kırmızısı değil gibi. Arka plandaki metalik kısım çok boğucu. Bence ilk birinci çalışman daha iyi gösteriyor kapağı.

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kapak hemen tarafli bir kitap oldugunu belirtiyor. Birde Yazar ismini gorunce
al sana tarafli bir kitap diye bagiriyor

Son düzenleme:

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kitap basligindaki ANARSI neden on planda, devlet yazisini kuculterek, kafadan anarsiyi one cikarmiyormusun.
Yani gorsel olarak konusuyorum. Yoksa ne yani anarsi masum mu? diye sorabiliriz.
Yada tersine soruyu cevirebiliriz. Peki devlet mahsum mu?
Yani yazar basindan hemen soyluyor ey okurlar ben anarsiyi yerecem, cunku ben devletim. Oysa sen taraflardan ikisinin karsilastirmasini yapiyorsun.
Ikincisi;
Fotografta polis savunma halinde?
Anarsisti ifade edense saldirgan. Yani kapakta olayi bitirmissin.
Kotuyu hemen belirlemissin.
Bu birde yazarin ismi ile birlesince.

Kotunuz belli oluyor.

Ve buda seni otamatikmen taraf haline dusuruyor.

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kitap basligindaki ANARSI neden on planda, devlet yazisini kuculterek, kafadan anarsiyi one cikarmiyormusun.
Yani gorsel olarak konusuyorum. Yoksa ne yani anarsi masum mu? diye sorabiliriz.
Yada tersine soruyu cevirebiliriz. Peki devlet mahsum mu?
Yani yazar basindan hemen soyluyor ey okurlar ben anarsiyi yerecem, cunku ben devletim. Oysa sen taraflardan ikisinin karsilastirmasini yapiyorsun.
Ikincisi;
Fotografta polis savunma halinde?
Anarsisti ifade edense saldirgan. Yani kapakta olayi bitirmissin.
Kotuyu hemen belirlemissin.
Bu birde yazarin ismi ile birlesince.

Kotunuz belli oluyor.

Ve buda seni otamatikmen taraf haline dusuruyor.

belki ben burada bilinen yüzünü gösterip yani anarşizmin kötü olduğunun düşünüldüğünü yansıtıp , aslında kitabın içinde anarşizmi savunmuşumdur bu olmazmı? yani direk taraf tutmak ne alaka ben anlayamadım hiç bu gözle bakmamıştım ... sanırım bakış açısı farklı ne bileyim çok ilginç geldi tutumun bana.yazarın ismini beğenmedin sanırım :D

irontitan

🌱Yeni Üye🌱
evet güzel bir çalışma ama 2. cisi daha iyi sanki

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence 1. daha hoş, fakat yazı karakterleri üzerinde biraz daha çalış derim kanımca

Şervan FARQÎNÎ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bazı arkadaşlar kapağa yorum yapacaklarına, kitaba yorum yapmışlar. Buraya siyasi zırvalıklar okumaya değil, tasarımları incelemek ve yorumlamak için geliyoruz.

Kapak tasarımı hakkındaki yorumum ise ne yazık ki olumsuz. Çok amatörce ve profesyonellikten fazla uzak bir kapak. Bu kapak kitap satışını ciddi biçimde etkiler, olumsuz yönde yani.

Mevcut kitap kapaklarını incelemenizi öneririm...

Saygılar, selamlar...

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bazı arkadaşlar kapağa yorum yapacaklarına, kitaba yorum yapmışlar. Buraya siyasi zırvalıklar okumaya değil, tasarımları incelemek ve yorumlamak için geliyoruz.

Kapak tasarımı hakkındaki yorumum ise ne yazık ki olumsuz. Çok amatörce ve profesyonellikten fazla uzak bir kapak. Bu kapak kitap satışını ciddi biçimde etkiler, olumsuz yönde yani.

Mevcut kitap kapaklarını incelemenizi öneririm...

Saygılar, selamlar...
genelde bu tarz yorumlar en sinir olduklarım ... kötü diyorsun ok amatörce ok... ama ne kötü ne yapılırsa iyi olur ?? bunu yazmadıgın sürece senin yorumunda amatörce benim için ayrıca ben kitap okurken kapağa değil içindekilere önem veriyorum.. satışla ne alaka? çok sevdiğin bi yazar yazsa bu kitabı kapağı kötü diye almayacakmısın ?

ibrahimyetis

🌱Yeni Üye🌱
merhaba
böyle iç karartıcı bir konuya, sondan 2. siya ağırlıklı olan güzel gitmiş.
baskıda sıkıntı çıkmaması için yazıları kenarlara sıfır yaslamamanı tavsiye ederim. sol tasarındaki gri kısımı atarsan, sade hali, daha güçlü görünecektir.

cangok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkaplanı siyah kullanıp fotoğraftaki insanı onunla birleştirmeni öneririm. birde Anarşistin 'A'sından oluşan logosu var yazı onunla başlarsa daha dikkat çekici olabilir iyi çalışmalar emeğinize sağlık..

soravan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya ilk yada sonuncusu benımde gonlumden sonuncusu geçti emeğinize sağlık. baskıda yardımcı olabılırım bende soravan@hotmail.com