yorumlarınız???
gece_ay_isigi_ 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 28 May 2008 Mesajlar 449 Tepkime puanı 2 15 Eki 2008 #1 yorumlarınız??? Moderatör tarafında düzenlendi: 15 Eki 2008
gurcanbulut 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 Tem 2008 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 15 Eki 2008 #2 Eline & Yüreğine sağlık.Ama benden biraz eleştri olucak. Bence logo biraz yapılan işi yansıtmalı. Rahat anlaşılır ve karmaşık olmamalı diye düşünüyorum.
Eline & Yüreğine sağlık.Ama benden biraz eleştri olucak. Bence logo biraz yapılan işi yansıtmalı. Rahat anlaşılır ve karmaşık olmamalı diye düşünüyorum.
grafikeri-m 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Ağu 2008 Mesajlar 390 Tepkime puanı 2 15 Eki 2008 #3 gurcanbulut' Alıntı: Eline & Yüreğine sağlık.Ama benden biraz eleştri olucak. Bence logo biraz yapılan işi yansıtmalı. Rahat anlaşılır ve karmaşık olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum sanki logo rastgele gelişi güzel çizilmiş gibi duruyo
gurcanbulut' Alıntı: Eline & Yüreğine sağlık.Ama benden biraz eleştri olucak. Bence logo biraz yapılan işi yansıtmalı. Rahat anlaşılır ve karmaşık olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum sanki logo rastgele gelişi güzel çizilmiş gibi duruyo
Önder Adem 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 8 Eki 2008 Mesajlar 2,046 Tepkime puanı 62 Yaş 48 Web sitesi www.istanbulletiket.com 16 Eki 2008 #4 üstteki şekilleri anlamlandıramadım, ayrıca çok efekt var, biraz karmaşık, daha sade yapmanı tavsiye ederim
üstteki şekilleri anlamlandıramadım, ayrıca çok efekt var, biraz karmaşık, daha sade yapmanı tavsiye ederim
ilter ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Ara 2007 Mesajlar 170 Tepkime puanı 3 16 Eki 2008 #5 logolar güzel yanlız renk konbinasyonu sağlamanmamış.
gommes45 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 23 Eki 2007 Mesajlar 714 Tepkime puanı 6 16 Eki 2008 #6 bencede arkadaşalra katılıyorum rastgele çizilmiş bi şeklin üzerine bişeyler yazılmış amaca uygun değil
bencede arkadaşalra katılıyorum rastgele çizilmiş bi şeklin üzerine bişeyler yazılmış amaca uygun değil