andora kartvizit çalışması
cairex_21 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 24 Kas 2008 Mesajlar 142 Tepkime puanı 0 Yaş 41 Web sitesi www.youtube.com 21 May 2014 #1
B birgunsen 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 11 Haz 2014 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 13 Haz 2014 #2 başarılı , fakat herkes aynı kesim şekli üzerinde çalışma yapıyor bu yılın modası mı bu acaba
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 13 Haz 2014 #3 Renk uyumu ve komposizyonda sıkıntılar var.. Kartvizite ilk baktığın zaman zemin değil logo göze çarpması lazım burda biraz sıkıntılar var revize edilirse daha güzel birşey çıkacaktır.. İyi çalışmalar.
Renk uyumu ve komposizyonda sıkıntılar var.. Kartvizite ilk baktığın zaman zemin değil logo göze çarpması lazım burda biraz sıkıntılar var revize edilirse daha güzel birşey çıkacaktır.. İyi çalışmalar.
cairex_21 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 24 Kas 2008 Mesajlar 142 Tepkime puanı 0 Yaş 41 Web sitesi www.youtube.com 14 Haz 2014 #4 tşkler arkadaşlar yorumlarınız için
dilek7837 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 May 2014 Mesajlar 132 Tepkime puanı 0 Yaş 31 14 Haz 2014 #5 birgunsen' Alıntı: başarılı , fakat herkes aynı kesim şekli üzerinde çalışma yapıyor bu yılın modası mı bu acaba Genişletmek için tıkla ... Bu özel kesim her müşterinin hoşuna gidiyor şık bir şekil bence
birgunsen' Alıntı: başarılı , fakat herkes aynı kesim şekli üzerinde çalışma yapıyor bu yılın modası mı bu acaba Genişletmek için tıkla ... Bu özel kesim her müşterinin hoşuna gidiyor şık bir şekil bence
meralsinop 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 4 Şub 2012 Mesajlar 22 Tepkime puanı 0 1 Tem 2014 #6 çok başarılı buldum çalışmanı.çok tercih edileceğini düşünüyorum.farklı buldum açıkçası.ben bu sektörde yeniyim.ufkum biraz daha genişledi.
çok başarılı buldum çalışmanı.çok tercih edileceğini düşünüyorum.farklı buldum açıkçası.ben bu sektörde yeniyim.ufkum biraz daha genişledi.