Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Android solitaire icon çalışması .... BlueX

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Android kart oyunu için tasarladığım bir çalışma. Eksiklerinden dolayı çalışmayı şuan bıraktım. Doğrusu gerçekten sıkıldım:worried: çünkü bir türlü beğendiremedim :) Yapıyorum, denilenleri ekliyorum olmuyor. Şuan benim gözüme gerçekten kötü gözüküyor çalışma. Sizce buna ne gibi şeyler eklemeliyim???

nk0KM.jpg

Resme tıklayınız.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir tek kupa eksik sanırım :)
Kartları ortalaman tasarım açısından daha estetik olur.
Örneğin 9 fazla ortada 6 da yarıdan kesilmiş.
Yani oyun için fazlası ne olur diye düşünüyorum, kart olarak değilde semboller üzerinde çalışılabilir..

Kolay gelsin..

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Bir tek kupa eksik sanırım :)
Kartları ortalaman tasarım açısından daha estetik olur.
Örneğin 9 fazla ortada 6 da yarıdan kesilmiş.
Yani oyun için fazlası ne olur diye düşünüyorum, kart olarak değilde semboller üzerinde çalışılabilir..

Kolay gelsin..

değerli görüşünüze katılıyorum. Bende ilk olarak semboller üzerine çalıştım. Kartlarda olsun denilince bence sağ el tutuş ile bir gösterim denedim. Evet kartların açısı bozuk o da dediğiniz gibi kupa eksikliğinden. 4 kart olsa tam uyuyor :D. sayıları büyük yaptım çünkü telefonda 36 ve 72 piksel olacak. küçükken okunmasada karta benzemesini istedim :) bi de karo siyah olurmuş hep, o da bir facia oldu :D Bende sembol taraftarım ama kart isteniyor. Aslında sembollerden çalışmamam güzel olsa birşey diyemez ama işte :sadsmile:

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
değerli görüşünüze katılıyorum. Bende ilk olarak semboller üzerine çalıştım. Kartlarda olsun denilince bence sağ el tutuş ile bir gösterim denedim. Evet kartların açısı bozuk o da dediğiniz gibi kupa eksikliğinden. 4 kart olsa tam uyuyor :D. sayıları büyük yaptım çünkü telefonda 36 ve 72 piksel olacak. küçükken okunmasada karta benzemesini istedim :) bi de karo siyah olurmuş hep, o da bir facia oldu :D Bende sembol taraftarım ama kart isteniyor. Aslında sembollerden çalışmamam güzel olsa birşey diyemez ama işte :sadsmile:

Satandartın dışına çıkamayan dar beyinler konunun ayrı boyutu tabi :)
Bence revize yapılırsa gayet başarılı eline sağlık :)

legolast

🏅Acemi Tasarımcı🏅
karo değilde sinek siyah olmayacakmı ? bildiğim kadarıyla maça ve sinek siyah ,karo ve kupa kırmızı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. kolay gelsin.