Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle eline sağlık, affına sığınarak yorum yazmak yerine çalışmada biraz oynamak istedim... menünün altında gradient geçişli zemin sanki hiç olmasaymış daha iyi olurmuş ve menü yazısı altta kulandığın angelin üstünde olabilirdi diye düşündüm...
öncelikle eline sağlık, affına sığınarak yorum yazmak yerine çalışmada biraz oynamak istedim... menünün altında gradient geçişli zemin sanki hiç olmasaymış daha iyi olurmuş ve menü yazısı altta kulandığın angelin üstünde olabilirdi diye düşündüm...
est. cengizim ne demek valla daha iyi olmuş sanki ama senin karakteri tutmadım bi tek bu şekilde sunum yaplabilir saol ama şunuda atlamadan geçemeyeceğim çalışma üzerinde oynandığını görünce sandalyeden yaklaşık on cm sıçradım senin avatrarını göremediğim için sonra adını okuduğumda güldüm kendi halime
valla ne yalan söyleyeyim yükledikten sonra bende farkettim inş. kimse görmez dedim ama ne yazıkki senden kaçmadı iyi gözlemcisin tebrik ederim bence kanat orada iyi oldu öteki türlü çok boş oldu ve üst bölüm çok havada kaldı teşekkürler
hehe avatarımı yerine koyayım ozaman ben... font değişebilirde tabii ben örn. olarak sunmak istedim... tekrar eline sağlık ama bende şunu sölemeden geçemeyeceğim arkada resim olmasamıymış sen bilirsin yinede kolay gelsin...
hehe avatarımı yerine koyayım ozaman ben... font değişebilirde tabii ben örn. olarak sunmak istedim... tekrar eline sağlık ama bende şunu sölemeden geçemeyeceğim arkada resim olmasamıymış sen bilirsin yinede kolay gelsin...
heh şöyle yüzünü görelim yav resim de olmazsa çok boş kalıyor ve değişik bişeyler olsun diye kullandım zaten bu çalışmayı yardıma maçlı hazırladım alternatif olarak bakalım henüz sunulmadı müşteriye onlar görünce ne diyecekler
Şarap mor olmaz gerisi zaten senin ellerinde Güzel çalışma ama renk gercekten bozmus, olmasada şarabın rengini kacırmasan iyi ederdin. emegine saglık yavru
Şarap mor olmaz gerisi zaten senin ellerinde Güzel çalışma ama renk gercekten bozmus, olmasada şarabın rengini kacırmasan iyi ederdin. emegine saglık yavru
önemli olanda farklı olmak değilmi ? mor şarap olurmu olmazmı kaygısında değilim ki tek renk bi konsept oluşturmak istedin ve mor seçimimi yaptım ayrıca ufak bi alkolizm ayrıntısı eskilerden kalma meyveli şaraplarda mevcut Utku'cum
Kartal, mekan resmi olarak konak kullanmışsın ama resim balçova semaları olsa daha iyi..Renk güzel ilgi çekici, beyaz zemin de patlamış..İçlerini de yapıyormusun yoksa bu sadece dışıylamı kalıcak?
Kartal, mekan resmi olarak konak kullanmışsın ama resim balçova semaları olsa daha iyi..Renk güzel ilgi çekici, beyaz zemin de patlamış..İçlerini de yapıyormusun yoksa bu sadece dışıylamı kalıcak?
valla okadar izmir arşivim yok ben zaten yardıma amaçlı yaptım istenildiği takdirde değiştirilir heralde görsel valla eğer onay görürse içler yapılır diye tahmin ediyorum henüz beklemede ama sunumda basit bir iç çalışmasıda olucak sanırım... teşekkür ederim dostum