Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Animatörler aranmaktadır. [ANKARA]

modysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ankarada faaliyet göstermekte olan reklam atölyemize max veya maya, after effects ve photoshop kullanan, CREATIVE yönü ağır basan ve yaptığı işleri göğsünü gere gere sunabilecek tasarımcı aranmaktadır.

Portfolyo ve CV'leriniz için info@sinerjireklamcilik.com adresine mail atabilirsiniz.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
Animatör mü arıyorsunuz, tasarımcı mı? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu... Ne aradığını bilmeyenlerden nedir bu çektiğimiz...

modysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Animatör aranmaktadır. (ANKARA)

Ankara'daki firmamıza tam zamanlı Animatör aranmaktadır.
Kullanmasını istediğimiz programların başında;

After Effects
3dsmax yada Maya
Flash
Dreamweaver gelmektedir.

Portfolyosunu gösterebilecek tasarım anlayışında farklı bir bakış açısına sahip tasarımcı arkadaşları bekliyoruz. CV'lerinizi de göndermeniz rica olunur.

Bilgi için; info@sinerjireklamcilik.com

modysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Animatör mü arıyorsunuz, tasarımcı mı? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu... Ne aradığını bilmeyenlerden nedir bu çektiğimiz...

Sen animatörle, tasarımcı arasındaki farkı bi anlatta bende öğreneyim. Madem bu kadar aşırı bir bilgiye sahipsin. Bardaktan taşanlarla bizde faydalanalım.

Sen benim nasıl bir animasyon yaptığımı bilmeden pervasızca laf söyleyemezsin. Onun için biraz daha saygılı cümleler kurarsan ve işime ayrıca yaptığım işlere laf söylemezsen daha saygın bir karşılık bulabilirdin bende. 15 senelik tasarım hayatımda bu güne kadar böyle saygısızca bir söz işitmedim çünkü.

Diğer arkadaşlardan çok özür dilerim. Böyle saygısız bir cevaba karşı cevap yazmak zorunda kaldım.