Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...
Logo Sitesi: Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com
merhaba bende ankarada şuan bi matbaada grafik bölümüne bakıyorum corel,photoshop,illustrator ve indesign proğramlarına hakimim eğer frelencer olarak çalışmak isterseniz kral_mamba06@hotmail.com
freelances çalışma şekli firmamız prensiplerine malesef ters geldiği için kabul edemeyip ilginiz için teşekkür ederiz.. cv başvurularınızı lütfen ayhan@ayma.com.tr adresine mail atabilirsiniz
Merhaba... Tecrübelerime ve Yeteneklerime güvenerek size bu alanda katkı sağlayabiliceğimi düşünüyorum.. Eğer isterseniz portfolyomuda gönderebilirim.Kısacası; Size bu alanda büyük katkılar sağlıycağımı düşünüyorum eğer uygun görürseniz khanofwest@hotmail.com ayarıca numaramda veriyorum. num: 0546 640 39 93 eğer uygun görürseniz görüşelim..İyi Günler İyi Çalışmalar...