Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ankara Freelancer Web Tasarım & Gafik - Türkiye Geneli

hkz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hkztasarim.net
Ankara Freelancer Web Tasarım & Gafik

Program/Seviye:
Photoshop ---> Çok İyi
Dreamweawer ---> Çok iyi
Flash ---> İyi
HTML -----> Çok iyi
Php MySQL ---->İyi
İçerik Yönetim sistemleri (Joomla Wordpress v.b.)----> Çok İyi
Joomla Thema Hazırlama ---> iyi
Css XHTML ----> Orta
İllusrator ---> iyi
Corel ---> İyi

Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)

Referanslar:
Photoshop Kurs bitirme Çalışmam:
OZARX.jpg

İşle ilgili açıklama:
Grafik Tasarım Kursu bitirdim ağırlık olarak web tasarım yapmaktayım ama grafik tasarımıda yapıyorum html xhtml flash php mysql dallarında calısmalar yaptım sitemden bazılarına bakabilirsiniz acele işleri yetiştirebilirim uygun fiyata zamanı bol site içeriği tamamlanmışsa normal bir siteyi 1 ila 2 teslim ederim kuşkusuz bazen bir gün bazende 2 gün olabilir büyük çaplı siteleri içerigi çok olanları 2 hafta dan başlayan bir müddet soylemek daha dogru olur.

İsterseniz web programlama ekibimde var Sıfırdan Php yada Aspx.net 4.0 üzerinden programlama yaptırtabilirim tabiki bunlar pahalı olur direkt programlamacı yapacak çünki, hazır sistem isterseniz maliyeti çok düşük olur mail yolula ulaşırsanız daha detaylı bilgiler verebilirim kendime güveniyorum her konuda birlikte çalışacagımız arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum...

E-posta: info@hkztasarim.net

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.