Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankarada Freelance grafik tasarımcı ve web tasarımcı
photoshop ve corel kullsnıom.Daha önce bir ajansda çalıştım.freelance olarak çalışak istiyom.daha çok insert, katalog,broşür ve dergi üzerine çalışmıştım.İlginize....
Merhaba İlanınız hala geçerli ise Freelance grafiker ilanınızla ilgileniyorum. Microsoft Ofis Programları (Çok İyi Düzeyde) Corel Draw 12 (Çok İyi Düzeyde) Freehand Mx (Orta Düzeyde) Photoshop (İyi Düzeyde) İn Desing (Orta Düzeyde) kullanmaktayım. Ankara'da ikamet etmekteyim. İlgilenirseniz mesaj bırakın. Seldaa
Şu işsizlik ortamında bende bir iş arayan olarak(bu sektör değil ama)bu insanlara bunu yapmaya hakkınız olmadığınız düşünüyorum. Siz kim oluyorsunuzda buraya üye olup ilan verip sonrada arkanıza bakmıyorsunuz ayıp sizin gibi insanları sünger gibi sıkıp suyunu çıkarıncada bir kenara atan insanları insan değilde birer köle gibi görüp değer vermeyenler yüzünden bunca insan mutlu değil iş sahibi değil ve para kazanamıyor. Ne sonuç nede mesaj yazanlara bir cevap var. Yazık acıyorum size.
Şu işsizlik ortamında bende bir iş arayan olarak(bu sektör değil ama)bu insanlara bunu yapmaya hakkınız olmadığınız düşünüyorum. Siz kim oluyorsunuzda buraya üye olup ilan verip sonrada arkanıza bakmıyorsunuz ayıp sizin gibi insanları sünger gibi sıkıp suyunu çıkarıncada bir kenara atan insanları insan değilde birer köle gibi görüp değer vermeyenler yüzünden bunca insan mutlu değil iş sahibi değil ve para kazanamıyor. Ne sonuç nede mesaj yazanlara bir cevap var. Yazık acıyorum size.