Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ankaragücü İçin Yaptığım 100.yıl logosu

ankaranehri

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ilk defa konu açtım. eğer hatalarım varsada bana yardımcı olursanız cok memnun olurum saygılarımla

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
resmi yükleyememiş dostum forum kurallarını oku tekrar dene

ankaranehri

🌱Yeni Üye🌱
tob4745443glpi1013f.jpg
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ilk defa konu açtım. eğer hatalarım varsada bana yardımcı olursanız cok memnun olurum saygılarımla

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir logo ancak sarı ve lacivert olmasının dışında ankara gücünü vurgulayan ne var bu logoda ?

ankaranehri

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir logo ancak sarı ve lacivert olmasının dışında ankara gücünü vurgulayan ne var bu logoda ?

Evet fazla vurguluyan bişey yok ama tavsıye alarak yapmak istediğim bazı şeyler var.mesala ankaragücün amblemidir o köşelerdeki çizgiler o vurguluyor bunuda tabıkıde bılmıyen anlamaz.yardımcı olursanız geliştirmek istiyorum

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
ANKARAGÜCÜM!'ün logosunu bilmeyenler sanırım anımsayamaz.... bence biraz daha çalışmalar yapmalısınız bizler anlarız fakat bilmeyen birisi aceba bu kimin logosu der bence.... emeğinize sağlık başarılar diliyorum

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence çok basit görünüyor.Anakaragücü gibi bi takıma daha güsel 100.Yıl logosu yapılabiir.Genede emeğine sağlık...