böyle olunca daha iyi hatırlanıyor galiba
Her kadın bir "anne"dir!
Her kadın nice emekler doğurur, nice acılar, hüzünler, sevinçler ve de mutluluklar doğurur...
Bütün kadınlarımızın; anneler gününü kutlarım. Allah sevdikleriyle birlikte mutlu etsin onları. Amin...
Anneler gününü kutlayanlara teşekkürler.
Annesini kaybetmiş olan arkadaşlarımıza Rabbim sabırlar versin. Dayanma gücü versin. Onların anneleri için dualarımı gönderdim. Eminim bir yerlerden evlatlarını görüyor ve onlarla gurur duyuyorlardır. Bir insan ne kadar büyürse büyüsün kaç yaşına gelirse gelsin annesinin küçük çocuğudur mutlaka... :crying:
İşte bunun için pek sevmem böyle günleri. Buruk olur benim içim nedense.
Anneme sarılamadım ama sesini duydum. Bir kez daha canım annemi ne kadar özlediğimi anladım. Annem canım annem yumuşacık merhametli yüreğine sağlık dilerim seni çok seviyorum... :crying: :heart:
Hayattaki en değerli varlıklarımız ANNELERİMİZ iyiki varsınız gününüz kutlu olsun...
Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun,
Cennet annelerimizin ayakları altındadır... Herkesin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım .
bu dağa ilk ben tırmandım!!!
ahmetbarin
onlardada fazla birşey yazan yokkihttps://www.grafikerler.net/anneniz-icin-bir-cumle-yazin-t16290.html
Forumda benzer başlıklı 2 tane konu olduğu için sanırım kimsenin mesaj yazmayışı...
Tüm annelerin anneler gününü kutlarım tekrar...
Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.
anneler günü kutlu olsun