Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

antetli kağıdın üst kısmında gradient kullandım

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
of arkadaşlar kafayı yemek üzereyim...bir konu daha açtım geçen gün hiç kimse cevap bile vermedi..umarım buna bir cevap alırım...yine sorunum gradient..
kurumsal kimlik çalışması yapıyorum, antetli kağıdın üst kısmında gradient kullandım... aynı şeyi kartvizitin üst kısmına da uyguluyorum fakat görüntü bozuk bozuk oluyor...antetlide de aynı efekt uyguluyorum fakat oldukça net..ama kartvizitte aynı efekt bulanık....of nolur yardım edinn olmuyorr olmuyorrrrr :crying:

Benzer konular

chabalco

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
olması lazım kartvizit boyutu ufak olduğundan ekranınızda öyle görünüyor olabilirmi yakından bakın..

mamiceys

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kontroledin

çalışmalarınızda galiba renkli çıktı almıyorsunuz. ve alma imkanınız yoksa rçalışmalarınızı jpeg yapın ve ekranda bakın ... hem elinizden geldiğince çalışmarınızda efect kullanmayın ve çalışmalarınızı penn tool ile çizin bezigon tool ile değil...kib aeolun...

horaburhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Freehanda bazı görüntüler görünmeyebiliyor, onun için önce JPEG yapıp görüntüye bakmanızda fayda var. Freehand'ın görüntüsüne aldanmayın. Kolay gelsin.

hedele

🏅Acemi Tasarımcı🏅
freehandde bazen aynı uygulamayı yaptıgın halde farkılı görünebiliyor jpeg şeklinde bir bakın çalışmanıza hala aynıysa o zaman siz gradient uyguladıktan sonra aynı tonda ayarını sen kendinde verebilirsin gradiente elle mudahale edebilyoruz kolay gelsin :)

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
kurumsal kimlik çalışırken işlerin nereye nasıl basılacağınıda düşünmek gerek. Antetli kağıdı 70x100 de basarasnız gardientler güzel çıkar ama ayni gardienti gestetnerde veremezsiniz. Farklı makinelerde basıldığı için sorun çıkıyordur. Ya gardienti kaldırın yada kartviziti büyük makinada bastırın. O zaman sorun çıkmaz.

burdesan22

🌱Yeni Üye🌱
bize sizin gibi grafiker lazım bize XXXXXXXXXXX burayı arayarak ulaşabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑