sunuma pek zaman ayıramadım , yine de paylasmak istedim
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 27 Eyl 2012 #1 sunuma pek zaman ayıramadım , yine de paylasmak istedim
photox ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Eyl 2012 Mesajlar 235 Tepkime puanı 1 27 Eyl 2012 #2 ilk gözümü çarpan antetlide logonun ortadaki hali daha silik olmalı diye düşünüyorum
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 27 Eyl 2012 #3 photox' Alıntı: ilk gözümü çarpan antetlide logonun ortadaki hali daha silik olmalı diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Evet hocam haklısınız ancak baskıda biraz daha silik çıkıyor aslında
photox' Alıntı: ilk gözümü çarpan antetlide logonun ortadaki hali daha silik olmalı diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Evet hocam haklısınız ancak baskıda biraz daha silik çıkıyor aslında
photox ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Eyl 2012 Mesajlar 235 Tepkime puanı 1 27 Eyl 2012 #4 tahmin edebiliyorum sadece baskıyı yapacak kişiyi uyarında tram ı iyi ayarlasın
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 27 Eyl 2012 #5 photox' Alıntı: tahmin edebiliyorum sadece baskıyı yapacak kişiyi uyarında tram ı iyi ayarlasın Genişletmek için tıkla ... tabiki söylüyorum sürekli zaten
photox' Alıntı: tahmin edebiliyorum sadece baskıyı yapacak kişiyi uyarında tram ı iyi ayarlasın Genişletmek için tıkla ... tabiki söylüyorum sürekli zaten
H hzlgtmz ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Şub 2012 Mesajlar 235 Tepkime puanı 0 27 Eyl 2012 #6 Güzel bir çalışma olmuş tebrikler ama sanki zarfta web adresi biraz aşağıda kalmış gibi. Yanlış görüyor da olabilirim
Güzel bir çalışma olmuş tebrikler ama sanki zarfta web adresi biraz aşağıda kalmış gibi. Yanlış görüyor da olabilirim
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 27 Eyl 2012 #7 Oldukça şık bir çalışma ellerinize sağlık ...
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 27 Eyl 2012 #8 hzlgtmz' Alıntı: Güzel bir çalışma olmuş tebrikler ama sanki zarfta web adresi biraz aşağıda kalmış gibi. Yanlış görüyor da olabilirim Genişletmek için tıkla ... tesekkür ederim sunum hazırlarken altını biraz fazla kesmisim fazla zaman ayıramamıstım da
hzlgtmz' Alıntı: Güzel bir çalışma olmuş tebrikler ama sanki zarfta web adresi biraz aşağıda kalmış gibi. Yanlış görüyor da olabilirim Genişletmek için tıkla ... tesekkür ederim sunum hazırlarken altını biraz fazla kesmisim fazla zaman ayıramamıstım da
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 27 Eyl 2012 #9 ZxxxE' Alıntı: Oldukça şık bir çalışma ellerinize sağlık ... Genişletmek için tıkla ... tesekkür ediyorum hocam
ZxxxE' Alıntı: Oldukça şık bir çalışma ellerinize sağlık ... Genişletmek için tıkla ... tesekkür ediyorum hocam
H hzlgtmz ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Şub 2012 Mesajlar 235 Tepkime puanı 0 27 Eyl 2012 #10 tükenmezkalem' Alıntı: tesekkür ederim sunum hazırlarken altını biraz fazla kesmisim fazla zaman ayıramamıstım da Genişletmek için tıkla ... tahmin edebiliyorum o zaman sözlerimi geri alıyorum... tabi çalışmanın güzelliğiyle ilgili yorumum hala geçerli
tükenmezkalem' Alıntı: tesekkür ederim sunum hazırlarken altını biraz fazla kesmisim fazla zaman ayıramamıstım da Genişletmek için tıkla ... tahmin edebiliyorum o zaman sözlerimi geri alıyorum... tabi çalışmanın güzelliğiyle ilgili yorumum hala geçerli
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 27 Eyl 2012 #11 hzlgtmz' Alıntı: tahmin edebiliyorum o zaman sözlerimi geri alıyorum... tabi çalışmanın güzelliğiyle ilgili yorumum hala geçerli Genişletmek için tıkla ... tesekkür ederim değerli yorumunuz için bu arada logo da bana ait
hzlgtmz' Alıntı: tahmin edebiliyorum o zaman sözlerimi geri alıyorum... tabi çalışmanın güzelliğiyle ilgili yorumum hala geçerli Genişletmek için tıkla ... tesekkür ederim değerli yorumunuz için bu arada logo da bana ait
H hzlgtmz ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Şub 2012 Mesajlar 235 Tepkime puanı 0 27 Eyl 2012 #12 tükenmezkalem' Alıntı: tesekkür ederim değerli yorumunuz için bu arada logo da bana ait Genişletmek için tıkla ... Logoda güzel olmuş, başarılarınızın devamını dilerim. Darısı benim de başıma
tükenmezkalem' Alıntı: tesekkür ederim değerli yorumunuz için bu arada logo da bana ait Genişletmek için tıkla ... Logoda güzel olmuş, başarılarınızın devamını dilerim. Darısı benim de başıma
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 27 Eyl 2012 #13 hzlgtmz' Alıntı: Logoda güzel olmuş, başarılarınızın devamını dilerim. Darısı benim de başıma Genişletmek için tıkla ... tesekkür ederim su basit logo için yaklasık 50 adet deneme yaptırdı sevgili müsteri sağolsun baya yordular bol bol inceleme yapmanızı tavsiye ederim
hzlgtmz' Alıntı: Logoda güzel olmuş, başarılarınızın devamını dilerim. Darısı benim de başıma Genişletmek için tıkla ... tesekkür ederim su basit logo için yaklasık 50 adet deneme yaptırdı sevgili müsteri sağolsun baya yordular bol bol inceleme yapmanızı tavsiye ederim
H hzlgtmz ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Şub 2012 Mesajlar 235 Tepkime puanı 0 27 Eyl 2012 #14 tükenmezkalem' Alıntı: tesekkür ederim su basit logo için yaklasık 50 adet deneme yaptırdı sevgili müsteri sağolsun baya yordular bol bol inceleme yapmanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... uğraştırmışlar ama sonuç güzel olmuş öneriniz için teşekkür ederim. beni de 3 gündür yoruyorlar ve hala sonuç yok
tükenmezkalem' Alıntı: tesekkür ederim su basit logo için yaklasık 50 adet deneme yaptırdı sevgili müsteri sağolsun baya yordular bol bol inceleme yapmanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... uğraştırmışlar ama sonuç güzel olmuş öneriniz için teşekkür ederim. beni de 3 gündür yoruyorlar ve hala sonuç yok
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 27 Eyl 2012 #15 hzlgtmz' Alıntı: uğraştırmışlar ama sonuç güzel olmuş öneriniz için teşekkür ederim. beni de 3 gündür yoruyorlar ve hala sonuç yok Genişletmek için tıkla ... tekrardan tesekkür ederim , mesleğimizin sıkıntılı yönü bu malesef ama katlanmak zorundayız , umarım bi an önce kararlarını verirler
hzlgtmz' Alıntı: uğraştırmışlar ama sonuç güzel olmuş öneriniz için teşekkür ederim. beni de 3 gündür yoruyorlar ve hala sonuç yok Genişletmek için tıkla ... tekrardan tesekkür ederim , mesleğimizin sıkıntılı yönü bu malesef ama katlanmak zorundayız , umarım bi an önce kararlarını verirler
H hzlgtmz ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Şub 2012 Mesajlar 235 Tepkime puanı 0 27 Eyl 2012 #16 tükenmezkalem' Alıntı: tekrardan tesekkür ederim , mesleğimizin sıkıntılı yönü bu malesef ama katlanmak zorundayız , umarım bi an önce kararlarını verirler Genişletmek için tıkla ... umarım 15dk da logo istediler benden böyle insanlar gelmesin diye dua ediyorum...
tükenmezkalem' Alıntı: tekrardan tesekkür ederim , mesleğimizin sıkıntılı yönü bu malesef ama katlanmak zorundayız , umarım bi an önce kararlarını verirler Genişletmek için tıkla ... umarım 15dk da logo istediler benden böyle insanlar gelmesin diye dua ediyorum...
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 27 Eyl 2012 #17 hzlgtmz' Alıntı: umarım 15dk da logo istediler benden böyle insanlar gelmesin diye dua ediyorum... Genişletmek için tıkla ... evet o zaten apayrı bir konu
hzlgtmz' Alıntı: umarım 15dk da logo istediler benden böyle insanlar gelmesin diye dua ediyorum... Genişletmek için tıkla ... evet o zaten apayrı bir konu
H hzlgtmz ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Şub 2012 Mesajlar 235 Tepkime puanı 0 27 Eyl 2012 #18 tükenmezkalem' Alıntı: evet o zaten apayrı bir konu Genişletmek için tıkla ... kesinlikle...