Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

arab kız shader

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
henüz shader olan çakışmamı paylaşmak istedim.materyallerini en kısa zamanda atmak istiyorum.yorumlarınızı bekliyorum.

k305z1.jpg

Benzer konular

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Emeğine sağlık müthiş bir çalışma ama kirpiklerde problem var sanırsam bithiş halini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum:)

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tşkkür eserim.doğru kiprikleri tekrar yapıyorum zaten.birde arkada görünen parmak ve kaşlar.şimdi onlara çalışıyorum.en kısa zamanda inşaalah bitiririm.slmlar.

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
arap kızlarının gözleri önemlidir,lütfen bikaç arap kızı fotoğrafı inceleyiniz

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şimdilik bu kadar farklı pozlar yaparsam yine yorumlarınıza sunarım.slmlar.

k305z1a.jpg

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renderdan sona bir çok detay kaybolmuş... acele etmektense sabırlı olup daha iyi işler çıkartmaya bak derim...

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Güzel olmuş eline sağlık ama yinede kirpiklerde sorun var bilmiyorum ben kirpiklere kafayı taktımmı ne:D çok koyu ve birbirine girmiş kirpikler başarınızın devamını dilkerim.

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tşkkürler.haklısın.benimde istediğim bu değildi.resimi herzamanki yaptığımdan farklı yapmak istedim.yani sadece max ın renderi yerine fotoshopla mix etmek gibi.bu benim bilmediğim bir konu.fotshopu fazla bilmiyorum.maxta aldığım farklı birkaç renderi(alfa kanalı specular map gibi..)fotoshopta katmanladım.fakat istediğimi birtürlü yakalayamadım.aslında ilk çıktıyı aldığımda yine de gözüme fena da görünmemişti.kirpiklere ve kaşlara gelince son derece haklısın.sadece bu resimde değil genel olarak kirpik ve kaş yapımında acemiliğim var.yeterince bu konuda da tutorial bulamadım.sen biliyorsan bir link verirsin herhalde.bunu bir deneme sayalım.ilgin ve alakan vede eleştirin için teşekür ederim.yurtdışından gizli arkadaşım...slmlar