Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

araç kaplama hakkında

esra_berk

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar bir onu hakkında yardımınızı bekliyorum. olay şu: arabamın kaputuna 80cmye 90 cm bir siyah zemin folyoyla kaplamak istiyorum. yanlız kast folyoylamı yaptırsam yoksa normal folyoyla karar veremedim. cast folyo daha ii diyorlar yalnız baskı olduğu için güneşten çabuk etkilenir solar diyorlar vede baskı olduğu için normal siyah folyo gibi renk olmaz diyorlar. birde normal mat siyah (kendinden siyah) folyolar var cast folyoya yakın bişey yapışkanı daha kuvvetli. bir başkasıda bu folyo için güneşten kırılma yapar parçalanır diyorlar. kimi dinleyeceğimi şaşırdım. birde sizden bilgi almak istiyorum. yardımcı olun bana rica ediyorum. acele cvplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

esra_berk

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bana yardım edebilecek biri yokmu yaaa:worried:

abdullah005

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben normal mat siyah folyo kapladım bi müşterime 1 yıl oldu taş gibi duruyor...

GRAFAKİRR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
normal mat siyah folyo yapabilirsin önemli olan folyonun markası mactac 9800 serisinden kullanmanı tavsiye ederim

ggrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım, zemin çok büyük değilmiş,,, imkanın varsa kaliteli folyolar var onları kullan. avery 700 - oracal 751 seri numaralı .. mükemmel (fakat ölçü küçük olduğu için kalan kısmını biraz zor kullanırsın.. en azından bana 25 mt gönderdilerde yeşil almıştım %90'ı elimde kaldı ) benim önerim zemin düz ise kanalları ve girinti çıkıntısı yok ise, normal ploter folyosu kullanabilrsin, mat veya siyah. uzun süre gider merak etme, dijital baskılı kast folyo ise dediğin gibi olur. onu kullanma.

GrafiHacker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bi aracı yarı giydirdim. kuşaklar falan vardı. normal folyoyla giydirdim. 2 ay oldu olmadı arabanın yanındaki siyah kuşak varya oradan patladılar. ama araba için kullanılan özel folyoyla yaptığımda var onlar taş gibi duruyor. bence 3e 5e bakma araba folyosu kullan.. tasarımınıda ona göre ayarla. kolay gelsin.

MaLcoLmX

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.acayip.biz
yaklaşık 6 yıldır araç giydirme işi ile uğraşıyorum araçlarınız çok temiz bi şekilde kaplanır...eğer gerekirse tasarım ve kaplamada yapılır baskılarında biz yapabiliriz...

ekstra olarak taksileriniz kaplanır oracal cast folyo ile garantili kaplama

fiyatlar arabaya göre değişir

zombi1976

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle merhaba

size 15 yıllık aplıkasyoncu tecrübemle yardım etmek ıstıyorum sımdı ılk once uzun omurlu ve boyanın solmamasını ıstıyorsanız sıze dırek 3m siyah cast folyo yu onerırım cunku baskı olan folyo kesınlıkle bır sure sonra rengınde solma ve cızıkler olusuyor eger 3m cast kullanırsanız ne arabanızın boyasına zarar verır nede ılerde sızı uzer tabı ıscılıkte onemlı bunuda unutmayın bu arada aracınızın yapıstırdıgınız yer orjınal boyaysa zarar vermez insallah yardım cı olabılmısımdır

zafrak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.davutzafrak.com
arkadaşım kast folyoylamı yaptırcaksın bunun bi normali bide tamı tamı olcak kast folyo araç kaplama için yapılır yumuşatır her noktaya erişir.. normal folyo unut gitsin

bager49

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
karbon folyo kullan en iyisi

reis64

🌱Yeni Üye🌱
gazelle gsv 2705 araçının çizimi lasım yardımcı olacka bırı varmı ?

gencreklam69

🌱Yeni Üye🌱
ben reklamcı olarak cast folyosu yada oracal lın yüksek serilerini kulna derim biz pahalı ama işini halledersin