haa siz istiyosunuz ki veriim 1500 TL maaş tasarımını yapsın baskısını yapsın gitsin vince çıkıp yapıştırdın
Yanlış mı anladım.
Eğer böyleyse şunu söyleyim böyle bi adam bulursanız da ikisini de tam yapmıyordur. grafikerliği de aplikasyonculuğuda yarımdır.
Hem ne demek gerçekte yapacak arkadaş arıyorum. Ekran başında yapınca hayali mi yapıyo oluyoruz. O zaman alalım elimize fırçayı boyayalım binaları Daha gerçek olur sizin görüşünüzde
arkadaşım kusura bakma ama yankış anlamışsın arkadaş sadece uygulamacı arıyor buda bir ustalık ister grafiker aramıyor.
bir ikincisi böyle bir adam bulursanız yazmışsın ya sana katılmıyorum grafikerlikte 11. senemi dolduruyorum kullandığım programları sana sayıyım
3d max
adobe premiere
after effect
flash
photoshop
corel draw
freehand
dream weaver (Boş zamanlarımda Web Masterlık yapıyorum)
sound forge
edius
solid works
type art (cnc programı)
sound forge
az çok visual C++
şimdi diyeceksin ki sen atıyorsun hayır arkadaşım atmıyorum bunu sana kanıtlamak için ayrıca çaba göstermeyeceğim (not: 2 sene önce uluslararası adobe sertifikasını da aldım) ancak insanın içinden gelirse öğrenme isteği olursa gerçekten öğreniyor ufku açık olursa gerçekten iyi işler çıkarıyor sadece bununlada bitmiyor tabi
yeri geldiğinde pompalı makinelerde çok iyi olmasada baskı yaparım
gesnetter kullanırım
yeri gelir tulumlarımı giyer asit indirme, kaynak, folyo yapıştırma, araç giydirme vs. vs. işler yaparım.
Düşünürün birinin dediği gibi
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerek. Hepinize iyi çalışmalar diliyorum arkadaşlar.