Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Araç ve bina giydirecek eleman aranıyor

mrtcan

🌱Yeni Üye🌱
araç kaplayan,bina giydirebilen eleman aranıyor maaş 1500 tl dir zamanla artacaktır

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
1500 tl mi ağlıyasım geliyor geröekten şimdi aldığım maaşa bakınca :'(

H.Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siz grafiker mi arıyorsunuz aplikasyoncu mu?
Araç ve bina giydiren derken taarım olarak mı yoksa yapıştırma vs işleri mi???

mrtcan

🌱Yeni Üye🌱
grafiker aramıyorum uygulamacı arıyorum bilgisayardan değil gerçekte yapacak arkadas arıyorum

bigtalk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.aknetreklam.com
1500 tl maaşla çalışacak zor bulurusn. Genelde free olarak çalışıyorlar. Çünkü senden 1 ayda alacagı parayı birgündede alabiliyorlar. 0 maaşla anca acemi birisini bulabilirsin düşüncesindeyim.

H.Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafiker aramıyorum uygulamacı arıyorum bilgisayardan değil gerçekte yapacak arkadas arıyorum

haa siz istiyosunuz ki veriim 1500 TL maaş tasarımını yapsın baskısını yapsın gitsin vince çıkıp yapıştırdın
Yanlış mı anladım.
Eğer böyleyse şunu söyleyim böyle bi adam bulursanız da ikisini de tam yapmıyordur. grafikerliği de aplikasyonculuğuda yarımdır.

Hem ne demek gerçekte yapacak arkadaş arıyorum. Ekran başında yapınca hayali mi yapıyo oluyoruz. O zaman alalım elimize fırçayı boyayalım binaları Daha gerçek olur sizin görüşünüzde

MatRiX58

🌱Yeni Üye🌱
haa siz istiyosunuz ki veriim 1500 TL maaş tasarımını yapsın baskısını yapsın gitsin vince çıkıp yapıştırdın
Yanlış mı anladım.
Eğer böyleyse şunu söyleyim böyle bi adam bulursanız da ikisini de tam yapmıyordur. grafikerliği de aplikasyonculuğuda yarımdır.

Hem ne demek gerçekte yapacak arkadaş arıyorum. Ekran başında yapınca hayali mi yapıyo oluyoruz. O zaman alalım elimize fırçayı boyayalım binaları Daha gerçek olur sizin görüşünüzde

arkadaşım kusura bakma ama yankış anlamışsın arkadaş sadece uygulamacı arıyor buda bir ustalık ister grafiker aramıyor.

bir ikincisi böyle bir adam bulursanız yazmışsın ya sana katılmıyorum grafikerlikte 11. senemi dolduruyorum kullandığım programları sana sayıyım

3d max
adobe premiere
after effect
flash
photoshop
corel draw
freehand
dream weaver (Boş zamanlarımda Web Masterlık yapıyorum)
sound forge
edius
solid works
type art (cnc programı)
sound forge

az çok visual C++

şimdi diyeceksin ki sen atıyorsun hayır arkadaşım atmıyorum bunu sana kanıtlamak için ayrıca çaba göstermeyeceğim (not: 2 sene önce uluslararası adobe sertifikasını da aldım) ancak insanın içinden gelirse öğrenme isteği olursa gerçekten öğreniyor ufku açık olursa gerçekten iyi işler çıkarıyor sadece bununlada bitmiyor tabi

yeri geldiğinde pompalı makinelerde çok iyi olmasada baskı yaparım
gesnetter kullanırım
yeri gelir tulumlarımı giyer asit indirme, kaynak, folyo yapıştırma, araç giydirme vs. vs. işler yaparım.

Düşünürün birinin dediği gibi

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerek. Hepinize iyi çalışmalar diliyorum arkadaşlar.