Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o sorunu bende yaşadım, font ta yükledim ama olmadı. en sonunda uğraşmam gerekti, ekran resmini çektim napiim, baktım alamıyorum bir türlü, bende bu yola başvurdum.. PDF formatında kaydedipte oradan almayı denedin mi peki?
şimdi kendi denememi soyliyim,önce worlden ctrl x yapıp not defterine yapıştır sonra ordanda kes ve corele yapıştır corelde convertle ve ai formatında kaydet bende oluor olmassa dosyayı bana yollayabilirsin hallederis
şimdi kendi denememi soyliyim,önce worlden ctrl x yapıp not defterine yapıştır sonra ordanda kes ve corele yapıştır corelde convertle ve ai formatında kaydet bende oluor olmassa dosyayı bana yollayabilirsin hallederis
arkadaş arapçayı convertli mi istiyor, yoksa metin halinde mi??... Siz direk convertlemeyi anlatmışsınız... Oysaki convertli isterse o kadar dolanmaya gerek yok... Word'den direk Pdf kaydedilir, İllustratorda yeni bir belge açılıp place edilir... Sonra object/Flatten Transparency denir orda convert all seçeneği işaretlenir ve convertli bir arapça elde edilmiş olur... oda copy paste ile freehande yapıştırılır olur biter... en azından bu yöntem daha insaflı...:wink: