Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arı Ajans Logo Çalışmam

hardware22

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar bu işte çok amatörüm dün gece öyle kafadan şöyle bir şey yaptım photoshop ile yorumlarınızı bekliyorum selametle

56936953.gif

Benzer konular

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Eline sağlık fakat çalışmanızda tipografik sıkıntı mevcut. Başlıkta "Arı Ajans" yazmasa "Arı Ajan" olarak okuyacaktım. Sağ köşede ki kıvrımsal çizim yukarısında kalan "I" ile birleşince daha çok "K" harfini anımsatıyor. Biraz daha üzerine gidilmeli bence... Saygılar.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
en sıcak harber platformu işi logoluktan çıkarmış bence.. o alev ve altındaki yazı çıkarılmalı bana kalırsa ve s nin okunurlugu artırılmalı..

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
yunus parlar arkadaşımıza katılıyorum. logoda arı ajan yazısı okunuyor, yanındaki s harfi ise bir çizimi andırıyor. logoda mümkün olduğu kadar sade,net ve anlaşılır çalışmalısınız. kolay gelsin.

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlara katılmakla beraber, sloganın üzerindeki ateşin gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Emeğinize sağlık, başarılar...

rüzgar adam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm emeğine sağlık arkadaşların dediği gibi biraz daha düzenleme yapman gerekecek kolay gelsin...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlara katılıyorum.elinize sağlık

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Düşünce güzel.Ancak düşündüğünüzü tam olarak uygulayamamışsınız gibime geliyor.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
başlığı okuduğum zaman inşallah karşıma bi arı çıkmaz dedim ve çıkmayışına çok sevindim...sabit fikirli insanlarımız vardırya hani arı deyinca yapıştırır bi arı...logo başarılı aslında sadece "s" harfi arıyı "arık" gibi okutuyor ve yanısıra ajansdan kopuk kalıyor...bikaç dokunuşla tamamdır...elinize sağlık...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet düşünce güzel, fakat uygulamada sıkıntılar mevcut.Logo herşeyden önce algılanması kolay, akılda kalıcı ve firmayı temsil edici olmalı...Ajansdaki "S" harfini düzeltirseniz, gayet iyi görünecektir.
Fikir güzel üzerine gidilirse güzel şeyler çıkabilir.
EN SICAK HABER PLATFORMU yazısınıda logoya uygun puntoda ve yerde kullanırsanız daha iyi görünecektir.

Emeğinize sağlık...
iyi çalışmalar.