Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

arı vektör

Benzer konular

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fena durmuyor açıkçası ama bence eğer illustrator kullanmayı biliyorsanız illustratorde mesh tool kullanıp daha güzel görünüm elde edebilirsinz.

cadolosun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arka da ki gölge felaketını saymazsak kullanılabılır.

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu tarz çizimlere merakın varsa hiç corelde ya da başka programlarda vakit kaybetme illustrator e geç onda yoğunlaş.Çünkü göreceksin seni daha tatmin eden sonuçlar alacaksın. Gerçi corel i kötülemek için söylemiyorum ben ikisini de kullanıyorum açıkçası ama çizim ve illustrasyon için adı üstünde :) yeni çalışmalarını bekliyoruz :)

Rabia Yılmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu tarz çizimlere merakın varsa hiç corelde ya da başka programlarda vakit kaybetme illustrator e geç onda yoğunlaş.Çünkü göreceksin seni daha tatmin eden sonuçlar alacaksın. Gerçi corel i kötülemek için söylemiyorum ben ikisini de kullanıyorum açıkçası ama çizim ve illustrasyon için adı üstünde :) yeni çalışmalarını bekliyoruz :)

yorumun için teşekkür ederim ve emin ol deniycem :)

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
Eline sağlık gayet başarılı. Gölge biraz sırıtmış gerçekten de. Ama genel olarak çok başarılı. Birde arının sol elindeki parmakları belirgin yapsan daha güzel olacak. Arkadaşın da dediği gibi mesh tool dersleri var izlersen yaparsın o kadar zor değil.

Rabia Yılmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eline sağlık gayet başarılı. Gölge biraz sırıtmış gerçekten de. Ama genel olarak çok başarılı. Birde arının sol elindeki parmakları belirgin yapsan daha güzel olacak. Arkadaşın da dediği gibi mesh tool dersleri var izlersen yaparsın o kadar zor değil.

yorum için çok teşekkür ederim evet indrdim illustratör fakat çok yabancıyım baya çalışmam qerek... :sadsmile:

qölqeyi kaldırdım arkadaşlar...