Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ariların isyanııı (Özgür Bırakın bizi)

DigitalArtist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zekikosedag.com
slm arkadaslar ben bu arılara çok acıyorum :sleepy:serbest bırakalım bence....:rofl::emo1:

aricopys.jpg

:emo1:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
ah ah bir bu hale gelmemişti arılarımız :)

canan aycan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D hoş çalışma olmuş.
Ama biz bu arıları seviyoruz bırakmayalımmm :)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
onlara bi kraliçe arı bulmak lazım o zaman üzülmezler:)
güzel bir çalışma oplmuş paylaşım için teşekkürler ellerine emeğine sağlık

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanızda anlatılmak istenilen konuyu açabilir misiniz?

DigitalArtist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zekikosedag.com
Çalışmanızda anlatılmak istenilen konuyu açabilir misiniz?

Aslında farkıl bir düsünceyle yola çıkmıstım Türkiyedeki bütün arılar burda ve bal yapacak arılar olmadğıından bal fiyatları çoook yükseldi gibisinden....aslında o şekilde yapmış olsam daha iyi olurdu bu şekildede hoşuma gidince koymak istedim....

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslında farkıl bir düsünceyle yola çıkmıstım Türkiyedeki bütün arılar burda ve bal yapacak arılar olmadğıından bal fiyatları çoook yükseldi gibisinden....aslında o şekilde yapmış olsam daha iyi olurdu bu şekildede hoşuma gidince koymak istedim....

Bal fiyatlarından kastınızı tam anlayamadım?

DigitalArtist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zekikosedag.com
Yani...arıların hepsi burda olunca bal yapan arılar doğal olarak olmuyor ve az bal üretimi oluyor....az üretim olduğu içinde....bal...fiyatları uçuyorrr...

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
mecazi anlamda mı yoksa gerçek anlamda mı açıklama yapıyorsun anlaşılması zor biraz arkadaşım :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Yani...arıların hepsi burda olunca bal yapan arılar doğal olarak olmuyor ve az bal üretimi oluyor....az üretim olduğu içinde....bal...fiyatları uçuyorrr...

Ozmana ben şimdi size yukarıdaki şahsımtarafından çizilmiş arının (Hezarfen) nerede ve hangi anlamda kullanıldığını ifade edeyim.

Arı çalışkanlığı ve yararlı bir canlı olması mantığı ile mesleğimiz ile forumumuzca da kabul görerek maskotumuz olma konusunda ortak bir karara vardık.

Evet bütün arılar sizin dediğiniz gibi burada. Ama bizlerin bal dan kastı yapılan iş olduğuna göre afişinizde anlatmak istediğiniz konu yanlış anlaşılıyor.

Ayrıca bal fiyatı da yapılan işler olarak düşünüldüğü takdirde (ki bütün arılar burada ise baldan kastımız yapılan işler olarak algılamak gerekir) tasarım fiyatlarının yükseldiği iddiası da yanlış bir saptama oluyor.

Kısa yorumlamak gerekirse: Çalışmanız başarısız. Konu bütünlüğü eksik. Anlam hataları mevcut. Doğada yansıma efekti kullanmışsınız ki bu da grafiksel olarak hatalı.

Ayrıca arılar burada gerçekten mutlu. Öyle olmasa siz de burada olmazdınız. Yoksa yanılıyor muyum?

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Gayet açık ve net anlatımın için teşekkürler Volkan TEKİN...
Evet burada olmaktan çok mutluyuz ... :)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
insan mutlu olduğu yerde uzun süre durur ve ayrılmak istemez tıpkı ben :) evet burada mutluyuz çok güzel bir aile ortamı var burada
anlatım için teşekkürler

canan aycan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ozmana ben şimdi size yukarıdaki şahsımtarafından çizilmiş arının (hezarfen) nerede ve hangi anlamda kullanıldığını ifade edeyim.

Arı çalışkanlığı ve yararlı bir canlı olması mantığı ile mesleğimiz ile forumumuzca da kabul görerek maskotumuz olma konusunda ortak bir karara vardık.

Evet bütün arılar sizin dediğiniz gibi burada. Ama bizlerin bal dan kastı yapılan iş olduğuna göre afişinizde anlatmak istediğiniz konu yanlış anlaşılıyor.

Ayrıca bal fiyatı da yapılan işler olarak düşünüldüğü takdirde (ki bütün arılar burada ise baldan kastımız yapılan işler olarak algılamak gerekir) tasarım fiyatlarının yükseldiği iddiası da yanlış bir saptama oluyor.

Kısa yorumlamak gerekirse: çalışmanız başarısız. konu bütünlüğü eksik. Anlam hataları mevcut. Doğada yansıma efekti kullanmışsınız ki bu da grafiksel olarak hatalı.

Ayrıca arılar burada gerçekten mutlu. öyle olmasa siz de burada olmazdınız. Yoksa yanılıyor muyum?

arkadaşımızın bu düşüncede yapmadığını düşünüyorum bu çalışmayı

güzel espirili bir çalışma olmuş

sizin düşüncenizde bakarsak eğer bütün tasarımcılar burada ve burası sevilen bi site demekki :)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
sizin düşüncenizde bakarsak eğer bütün tasarımcılar burada ve burası sevilen bi site demekki :)

Sevilen bir site olduğundan şüpheniz olmasın...
Volkan TEKİN; arkadaşımızın bu maksatla yaptığını değil, yaptığı çalışmanın bu anlama geleceğinin bilincinde olmadığını anlatmak istemiş zaten...
Türkiyenin her yanından profesyonel tasarım ve grafikerler var burada... Bunu fark edememiş olmanız çok üzücü...
Peki ya siz neden buradasınız? Söylediğiniz bu sebepten dolayı olabilir mi?

DigitalArtist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zekikosedag.com
Sevilen bir site olduğundan şüpheniz olmasın...
Volkan TEKİN; arkadaşımızın bu maksatla yaptığını değil, yaptığı çalışmanın bu anlama geleceğinin bilincinde olmadığını anlatmak istemiş zaten...
Türkiyenin her yanından profesyonel tasarım ve grafikerler var burada... Bunu fark edememiş olmanız çok üzücü...
Peki ya siz neden buradasınız? Söylediğiniz bu sebepten dolayı olabilir mi?

Anlamamakta neden bu kadar ısrar ediyorsunuz anlamadım bu site ile hiçbir alakası yok artniyet yok...sadece espiri mahiyetinde yapmaya çalıştım....bu siteye zaten kimse kötü diyemez bütün gerçekler ortada...ama siz nedense hâlen anlamış deilsiniz...

Bu kadar uzamış olmasınada şaşırdımmm...

Son düzenleme:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Anlamamakta neden bu kadar ısrar ediyorsunuz anlamadım bu site ile hiçbir alakası yok artniyet yok...sadece espiri mağyetinde yapmaya çalıştım....bu siteye zaten kimse kötü diyemez bütün gerçekler ortada...ama siz nedense hâlen anlamış deilsiniz...

Bu kadar uzamış olmasınada şaşırdımmm...

Cevabım size değildi...
Bencede konu daha fazla uzamasın...
İyi çalışmalar...

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Cevabım size değildi...
Bencede konu daha fazla uzamasın...
İyi çalışmalar...

bizim yorumlarımız çalışmanın nasıl olduğu ve daha neler katabiliriz o olmalıdır.arkadaşın çalışmasına bakmamız lazım bence zaten kendiside espiri mahiyetinde bir çalışma olduğunu söylemiş