Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence kaşif olsun... araştırıcı bulucu ve işin en iyi sekilde yapan bir bütün içerisinde çalışan.. arayıp bulan ve getiren 'kur'anda' bile ismi geçen arımızın ismi bence kaşif olsun... keşfeder ve yapar yaptığı da şifa olur yaralara ilaç olur.....
hazarfeni anlatmaya geker ama var olan bir kişinin adının verilmesi pek uygun değil bana göre grafi ¿¿¿ biri bana yolda grafi den misin diye o ne ya derim kaşif bir şeyi keşfetmek doğru bizde keşvediyoruz bize ait birşeyi keşvediyoruz düşüncelerimizin derinliklerini
başarı tercihlerimdeki sebep sonuçta logo arı yukardaki açıklma dışında bedne kafamdan geçenleri söyliyim dünya hiç arı olmasa dünyada yaşam kalmaz ve insandan veya tüm canlılardan daha çok çalışkan olan tek ırk nekadar plan program yapsak arılar kadar planlı ve programlı olamayız daha arılar hakkında çok şey yazarım keşke ilk gün görseydim bu yazıyı inanın BAŞARI için çok baskı yapardım
Üyelerimiz arasında yapılan anket sonucuna göre en çok oy alan isim Hezarfen MixbaL'ın önerisidir. Bu önerisinden dolayı kendisi 6 Aylık Özel Üyelik kazanmıştır.