Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

arka planı yok etme ile ilgili bir konu?

aykutozer

🌱Yeni Üye🌱
arka planı yok etme ile ilgili hemen her sitede bir yöntem var bende bunlardan bazılarını biliyorum fakat hiç birinde istediğim verimi alamıyorum ben ayakkabı resimlerini arka planını yok etmek istiyorum örnek olarak fotografıda göstermek istiyorum fotonun alt kısmındaki gölgeleri naptıysam ayıramadım ayırsamada hep görüntü bozuldu ben bu arka plansız görüntüyü zoom yaparak kullanıcağım için küçük ayrıntılarda önemli yardımcı olabilicek biri var mı diye merak ettim?

3398.jpg

Benzer konular

dioxyd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pen tool yardımı ile görüntüyü detaylı şekilde çizip keserek arka plandan rahatlıkla kurtulabilirsinizi. bunun haricinde başka yöntemler de var tabi ama küçük ayrıntıların önemli olduğunu söylediğiniz için bu yöntemi tavsiye ederim.

aykutozer

🌱Yeni Üye🌱

yaptığın gerçekten çok çok başarılı nasıl yaptığını banada öğretirmisin

benim denemelerimden çıkan sonuç
platformw.png

bu sizin yaptığınızın yanında hiç sansı yok :D o alt kısımdaki gölgeyi yok edemiyorum hep ayakkabıdan bir parça götürüyor

Son düzenleme:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yağtığın gerçekten çok çok başarılı nasıl yaptığını banada öğretirmisin

Ben yardımcı olayım sana :wink:
Pen Tool ' a tıkla; umarım kullanmayı biliyorsundur :wink:
Resmin istediğin yerlerini pen tool ile üstünden çiz ve ilk başladığın noktaya tekrar geldiğinde, ilk başladığın noktaya tıklayarak çizimi kapat.Sonra başka hiç bir yere tıklamadan; mausuna sağ tıkla, açılan menüden "make selection" ' a tıkla.Bu resim için feather vermene gerek yok, 0 olarak kalsın.Ok e bas.Ayakkabın seçili hale gelmiş olacak.Sonra bu şekilde iken klavyeden "shşft+ctrl+J" yap; seçmiş olduğun ayakkabı yeni bir layer halinde kullanımına hazır olacak :wink:
Hadi kolay gelsin

aykutozer

🌱Yeni Üye🌱
pen tool kullanmayı bilmiyorum ama yazdıklarını harfiyen deneyip yapmaya çalışacağım umarım başarırım ilgin içinde teşekkür ederim.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
basit ve en pratik yol g.ecglr 'in söylediği bencede bu yolu kullan çünkü detay çalışma...

aykutozer

🌱Yeni Üye🌱
pen tool ile denedim arkadaşın yaptığı gibi çıkmıyor pürüzlü felan çıkıyor anlamadım

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
pen tool kullanmayı bilmiyorsun bence cunku pen tool ile denedin ve olmuyorsa ya programda ya da senin bilginde hata var. Bu yaptığın işlemin ismi dekupedir ayrıca ve "bir çok yöntem denedim yapmak için istedigim sonuc olmuyor demişsin" bir suru yontem deneme bence önce pen tool ve diğer tooları kullanmayı öğren, yani giriş seviye program biliyorsun diyeceğim ama anladığım kadarı ile sen programı hiç kullanamıyorsun öncelikle biraz program etüdü yap sonrasında soru sor.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
pen tool ile denedim arkadaşın yaptığı gibi çıkmıyor pürüzlü felan çıkıyor anlamadım

Pürüzlü çıkmaktan kastını doğru mu anladım bilmiyorum ama bunun 2 sebebi olabilir:
1.si pentool'u düzgün kullanamadığın için,seçim düzgün olmuyordur.
2.si make selection dedikten sonra açılan pencere de feather değerini; sıfır yapman gerek...

halledebildin mi bilmiyorum ama göstermeden anlatmak çok zor ama istersen pen tool kullanmayı anlatabilirim.

aykutozer

🌱Yeni Üye🌱
ilginiz için teşekkürler tekrardan son denememde gayet iyi sonuç aldım pen tool kullanmak uğraştırıyor okları çok fazla sağ sol yapmak gerekiyor biraz uğraştım ama güzel oldu:D

1965seyfo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Oklarla Uğraşmana Gerek Yok Resmi %200 Yaklaştır Seç
CTRL+ENTER Yap Seçtiğin Hareketsiz Çizim Seçili Hale Gelicek Sonra CTRL+ALT+D Yap Seçilen Şeklin Etrafını Yumuşatman İçin VE DELETE Bukadar